![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám staré analogové videokamery, která používá Hi8 pásky, bych chtěl převést můj domov filmy (video a audio) do mého počítače pro editaci a poté zkopírovat do DVD.the Videokamera používá systém PAL, má jedno spojení (domníváme se, že " Jmenuje kompozitní) pro video a jeden (mono) pro audio. můj počítač má AMDx2 procesoru 3600 (1.9GHz, 65KW) Paměť Dual Channel 1 GB (2x512) 533 MHz DDR2 Pevný disk 250gigabajt Serial ATA (7200 ot / min) Integrovaná NVIDIA GeForce 6150 LE GPU (1xVGA) Audio integrované HDA 7.1 Dolby Digital schopnosti a systém: Windows XP Home Edition Service Pack 2 můžete mi prosím pomoct při výběru správného produktu pro to, co chci dělat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediné, co by bylo třeba se něco takového
| |||
| |||
| děkuji Vám za Váš podnět, ale i číst negativní názor na tento produkt, i poměrně utratit více peněz na něco dobrého |
|
| |||
| |||
| Takže je zde několik věcí, na trh, které více či méně udělat stejnou práci, ale i právě přidali, že jeden dát určitou představu o tom, co jste hledali |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj počítač nebudou uznávat SD Card. Nic špatného Card Reader | TommyD | Drives & Removable Media | 6 | 15.listopadu 2009 14:57 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Zachytávání videa z PS3 při prohlížení v HD | 42winxp | PC a herní konzole | 1 | 18. června 2009 11:25 |
| Video Capture / Screen Capture Software? | Sandra | Multimedia & Kodeky | 5 | 27. května 2009 05:14 |
| Screen Capture Software | Wolfeymole | Obecné Software Chat | 11 | 2. března 2008 21:01 |
| Thread Nástroje | |
| |