![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια παλιά κάμερα που χρησιμοποιεί αναλογικές Hi8 κασέτες, θα ήθελα να μεταφέρετε το σπίτι μου ταινίες (video και ήχου) στον υπολογιστή μου για την επεξεργασία τους και στη συνέχεια να αντιγράψετε DVD.the βιντεοκάμεράς χρησιμοποιεί το σύστημα PAL, έχει μία σύνδεση (το πιστεύω ` Ονομάζεται σύνθετα) για video και μία (μονο) για ήχο. ο υπολογιστής μου έχει μια AMDx2 επεξεργαστής 3600 (1.9GHz, 65KW) 1GB Memory Dual Channel (2x512) 533 Mhz DDR2 Hard Drive 250GB Serial ATA (7200 rpm) Ολοκληρωμένη NVIDIA GeForce 6150 LE GPU (1xVGA) Audio Ολοκληρωμένη hda 7,1 Dolby Digital ικανότητα και το σύστημα είναι: Windows XP Home Edition Service Pack 2 μπορεί να σας παρακαλώ να με βοηθήσει στην επιλογή του σωστού προϊόντος για το τι θέλω να κάνω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όλα όσα θα πρέπει είναι κάτι σαν αυτό
| |||
| |||
| σας ευχαριστώ για την πρότασή σας, αλλά διάβασα αρνητικά σχόλια για το προϊόν αυτό, μάλλον θ δαπανούν περισσότερα χρήματα για να πάρω κάτι καλό |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματα σχετικά με την αγορά που περισσότερο ή λιγότερο με την ίδια λειτουργία, αλλά μόλις δημοσιεύτηκε ότι ένας για να σας δώσει μια ιδέα για αυτό που ψάχνατε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει SD Card. Τίποτα δεν πάει καλά με Card Reader | TommyD | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 15 Νοεμβρίου 2009 14:57 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Βίντεο δέσμευσης από την προβολή, ενώ στο PS3 HD | 42winxp | PC & Console Gaming | 1 | 18 Ιουν 2009 11:25 |
| Video Capture / Screen Capture Software? | Sandra | Multimedia & Codecs | 5 | 27 Μαΐου 2009 05:14 |
| Screen Capture Software | Wolfeymole | Γενικά Λογισμικό Chat | 11 | 2η Μαρ 2008 21:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |