![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
imam stari analogni kamkorder koji koristi Hi8 kazete, želio bih prenijeti moju početnu filmovi (audio i video) na mom računalu za uređivanje, a zatim ih kopirati na DVD.the kamkorder koristi PAL sustav, to je jedna veza (vjerujte ` Zove composite) za video i jedno (mono) za audio.
moj računalo je AMDx2 procesor 3600 (1.9GHz, 65KW) Memory Dual Channel 1GB (2x512) 533 Mhz DDR2 Hard Drive 250GB Serial ATA (7200 rpm) Integrirana NVIDIA GeForce 6150 LE GPU (1xVGA) Audio Integrated hda 7,1 Dolby Digital sposobnost te se sustav: Windows XP Home Edition Service Pack 2 Možete li molim vas pomozite mi u odabiru pravi proizvod za ono što želim napraviti |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sve što treba je nešto poput ovog
|
|||
|
|||
|
hvala vam za vašu sugestiju, ali sam čitao negativnih povratnih informacija o ovom proizvodu, ja radije potrošiti više novca da bi dobili nešto dobro
|
|
|
|||
|
|||
|
Pa postoji nekoliko stvari na tržištu da se više ili manje radimo isti posao, ali sam samo da je jedan posted dati neke ideje o tome što ste tražili
|