![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy régi analóg kamerát használó Hi8 szalagok, szeretnék átadni otthoni filmeket (video és audio), hogy a számítógépet szerkesztésre, és másolja a DVD.the kamerát használ PAL rendszerben, hogy egy kapcsolat (elhinni " s úgynevezett kompozit) videó és az egyik (mono) a hang. a számítógépet és egy AMDx2 processzor 3600 (1.9GHz, 65KW) Memória Dual Channel 1GB (2x512) 533 Mhz DDR2 Hard Drive 250GB Serial ATA (7200 RPM) Az integrált NVIDIA GeForce 6150 LE GPU (1xVGA) Audio Integrált HDA 7,1 Dolby Digital képesség és a rendszer: Windows XP Home Edition Service Pack 2 Legyen szíves, segítsen nekem a megfelelő termék kiválasztásában, amit csinálni akarok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden, amit meg kellene valami ilyesmi
| |||
| |||
| Köszönjük javaslatát, de én olvastam negatív visszajelzést erről a termékről, inkább több pénzt költenek, hogy valami jó |
|
| |||
| |||
| Hát van néhány dolog a piacon, hogy több vagy kevesebb, nem ugyanazt a munkát, de én csak hirdették, hogy az egyik, hogy néhány ötlet, hogy mi, amit keresett |