![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš senas analoginio vaizdo kamera, kuri naudoja Hi8 tapes, norėčiau perkelti savo namų filmus (vaizdo ir garso) į savo kompiuterį redaguoti juos ir tada nukopijuokite į DVD.the kamera naudoja PAL sistema, ji turi vieną ryšį (manau, kad " ai vadinamas Composite) vaizdo ir vieno (mono) garso. Mano kompiuteryje yra AMDx2 procesorius 3600 (1.9GHz, 65kW) Memory Dual Channel 1GB (2x512) 533 MHz DDR2 Hard Drive 250GB Serial ATA (7200 rpm) Integrated NVIDIA GeForce 6150 LE GPU (1xVGA) Audio Integrated HDA 7.1 Dolby Digital galimybių o sistema: Windows XP Home Edition Service Pack 2 Ar galite man padėti pasirinkti tinkamą produktą už tai, ką noriu daryti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viskas ko jums reikės kažką panašaus
| |||
| |||
| Ačiū už sugaištą laiką, bet aš perskaičiau neigiamą atsiliepimą apie šią prekę, i, o išleisti daugiau pinigų gauti kažką gero |
|
| |||
| |||
| Na yra keletas dalykų, į rinką, kad daugiau ar mažiau tą patį darbą, bet aš tik išsiunčiau, kad viena, kad suteiktų jums keletą klausimų apie tai, ko ieškote už idėją |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris nepripažins SD kortelę. Nieko blogo Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | Lapkritis 15, 2009 14:57 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Video Capture nuo PS3, o žiūrint HD | 42winxp | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Birželis 18, 2009 11:25 |
| Video Capture / Screen Capture Software? | Sandra | Multimedia & Codecs | 5 | Gegužė 27, 2009 05:14 |
| Screen Capture Software | Wolfeymole | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 11 | 2 kovas 2008 21:01 |
| Temos įrankiai | |
| |