![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
i ir veco analogo videokameru, kas izmanto Hi8 lentēm, es gribētu pāradresēt savu mājas video (video un audio), lai manu datoru rediģēšanai tām un pēc tam kopiju DVD.the videokameras izmanto PAL sistēmas, tas ir viens savienojums (uzskatu, ka " s aicināja Composite) video un viena (mono) par audio.
datoram ir AMDx2 processor 3600 (1.9GHz, 65kW) Memory Dual Channel 1GB (2x512) 533 Mhz DDR2 Hard Drive 250GB Serial ATA (7200RPM) Integrated NVIDIA GeForce 6.150 LE GPU (1xVGA) Audio Integrētā HDA 7,1 Dolby Digital iespējas un sistēma ir: Windows XP Home Edition Service Pack 2 Vai jūs lūdzu, palīdziet man izvēlēties atbilstošo līdzekli par to, ko es gribu darīt |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Viss, kas Jums būtu nepieciešams, ir kaut kas līdzīgs šim
|
|||
|
|||
|
Paldies par jūsu ieteikumu, bet es lasīju negatīvas atsauksmes par šo produktu, es drīzāk tērēt vairāk naudas, lai iegūtu kaut ko labu
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ir vairākas lietas, par tirgu, vairāk vai mazāk to pašu darbu, bet es tikko ievietojis, ka viens no jums dot kādu priekšstatu par to, ko jūs meklējāt
|