![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam starego analogowego kamery, który używa taśmy Hi8, chciałbym transferu domu filmów (video i audio) na mój komputer do edycji, a następnie skopiować je do DVD.the kamera wykorzystuje system PAL, to ma jedno połączenie (uważam, że ` nazywa composite) wideo i jednego (mono) dla dźwięku. mój komputer ma AMDx2 procesor 3600 (1.9GHz, 65KW) Pamięci Dual Channel 1GB (2x512) 533 Mhz DDR2 Dysk twardy 250GB Serial ATA (7200 obr / min) Zintegrowana NVIDIA GeForce 6150 LE GPU (1xVGA) Audio Zintegrowane HDA 7.1 Dolby Digital zdolności i System: Windows XP Home Edition z dodatkiem Service Pack 2 można prosić o pomoc w wyborze odpowiednich produktów dla tego, co chcę zrobić |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszystko co potrzeba jest coś takiego
| |||
| |||
| Dziękuję za propozycję, ale i przeczytać negatywne opinie na temat tego produktu, i raczej wydają więcej pieniędzy, aby coś dobrego |
|
| |||
| |||
| Cóż jest kilka rzeczy na rynku, które w mniejszym lub większym stopniu to samo zadanie, ale i tak, że jeden wysłana dać Państwu kilka informacji na temat idei, której szukasz |