![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω πρόσφατα αποκτήσει μια Sony Handycam και Προσπαθώ να συλλάβω τον ήχο και το βίντεο από τη βιντεοκάμερα με τον υπολογιστή μου. Ωστόσο, μόνο φαίνεται να είναι σε θέση να πάρετε το βίντεο σε υπολογιστή μου. Υπάρχει κανείς έχει οποιεσδήποτε προτάσεις σχετικά με το τι να κάνω; Εις υγεία, Στιου |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το καλώδιο USB που συνοδεύει τη βιντεοκάμερα υποστηρίζει αρχεία βίντεο και ήχου. Έχετε εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης για την «corder; Τι είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείτε για την εισαγωγή της σε αρχεία; (Μόλις την χρήση moviemaker).
|
| |||
| |||
| Cheers Alex. Ι χρησιμοποιούνται moviemaker και σύλληψη του προστίμου. Μπορώ να ρωτήσω θρασύς και αν θα μπορούσε να προτείνει κανένα εύκολο στη χρήση του μοντάζ πακέτα; Έχω μια δοκιμαστική έκδοση του Premier Pro που σκέφτομαι να δοθεί το κάνουμε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Vivitar DVR 595 Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Πρόβλημα | clintuk | Digital Imaging & Printers | 1 | 21 Απρ 2009 12:55 |
| PC δεν θα παίξει 8 εκατοστά βιντεοκάμερα DVD | darrenwfrench | Multimedia & Codecs | 8 | 22 Απρ 2008 12:02 |
| Μεταφορά από βιντεοκάμερα σε υπολογιστή πρόβλημα | piper55 | Multimedia & Codecs | 1 | 20 Φεβ 2008 15:16 |
| Βιντεοκάμερα ερώτηση (help needed) | ken979 | Digital Imaging & Printers | 2 | 19 Οκτ 2007 06:35 |
| Αποκόμιση Video Software | wolfberries | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 29η Σεπ 2007 14:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |