![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ja sam nedavno stekla Sony Handycam i sam težak to hvatanje audio i video iz kamkorder na moj računalo. Međutim, izgleda da sam samo biti u mogućnosti da biste dobili video na moj računalo. Se bilo tko imati bilo koji sugestija o tome što bih trebao učiniti? Živjeli, Stu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB kabel koji ste dobili s vašim kamkorder podržava video i audio datoteka. Jeste li instalirali upravljačke programe za 'corder? Koje su vam koristeći softver za uvoz datoteke u? (Samo sam koristiti kinematograf).
|
| |||
| |||
| Cheers Alex. Koristio sam kinematograf hvatanje i to je u redu. Mogu li biti bezobrazan i pitati ako bi mogao predložiti bilo koji jednostavan za korištenje editing paketa? Ive 'je dobio probnu verziju Premier Pro koji sam razmišljati o davanju namjeru. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 595 DVR Vivitar Digitalni kamkorder Problem | clintuk | Digital Imaging & Pisači | 1 | 21. travanj 2009 12:55 |
| PC neće igrati 8cm DVD kamkorder | darrenwfrench | Multimedija i kodeci | 8 | 22. travanj 2008 12:02 |
| Prijenos iz kamkorder na PC Problem | piper55 | Multimedija i kodeci | 1 | 20. veljača 2008 15:16 |
| Kamkorder pitanje (pomoć potrebna) | ken979 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 19. listopad 2007 06:35 |
| Video hvatanje softver | wolfberries | Općenito Software Chat | 4 | 29. Ruj 2007 14:38 |
| Thread Tools | |
| |