![]() |
|
| |||
| |||
| הי, אני לאחרונה רכשה Sony Handycam AM ו מנסה ללכוד את אודיו ווידאו מן camcorder על המחשב שלי. עם זאת, נראה לי רק כדי להיות מסוגלים לקבל את הוידאו על גבי המחשב שלי. האם יש לך הצעות על מה אני אמור לעשות? לחיים, סטו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את כבל USB כי הגיע עם camcorder תומך קבצי וידאו ושמע. האם התקנת את מנהלי ההתקן עבור 'corder? איזה תוכנה אתה משתמש כדי לייבא את הקבצים אל תוך? (אני פשוט להשתמש moviemaker).
|
| |||
| |||
| אלכס לחיים. הייתי moviemaker לכידת וזה בסדר. האם אני יכול להיות חצוף ולבקש אם תוכלו להציע כל עריכה קלה לשימוש בחבילות? אני כבר יש גירסת ניסיון של Premier Pro, אשר אני חושב נותן לנסות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Vivitar DVR 595 Digital Camcorder בעיה | clintuk | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 21st אפריל 2009 12:55 |
| לא לשחק במחשב 8cm camcorder-DVD | darrenwfrench | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | 22 אפריל 2008 12:02 |
| העברת מ camcorder למחשב בעיה | piper55 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | ה -20 פברואר 2008 15:16 |
| Camcorder שאלה (עזרה הצורך) | ken979 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 19th אוקטובר 2007 06:35 |
| תוכנה לכידת וידאו | wolfberries | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 29 ספטמבר 2007 14:38 |
| שרשרת כלים | |
| |