![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Am achiziţionat recent un Sony Handycam şi am încercat să surprindă audio si video de la cameră video pentru PC-ul meu. Cu toate acestea, eu doar par a fi în stare să mă video pe calculatorul meu. Are cineva au sugestii cu privire la ceea ce ar trebui să fac? Noroc, Stu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cablul USB care a venit cu dvs. Videocamere acceptă fişiere video şi audio. Te-ai instalat driverele pentru "corder? Ce mai faci, utilizând software-ul pentru a importa fişiere în? (M-am folosi moviemaker).
|
| |||
| |||
| Noroc Alex. Am folosit moviemaker captarea şi este în regulă. Pot fi obraznic şi întrebaţi dacă aţi putea sugera nici uşor de utilizat de editare de pachete? Am o versiune de încercare Premier Pro care mă gândesc de a-şi da un du-te. |