![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Nedávno som získal Sony Handycam a já se snaží zachytiť audio a video z kamkordéra k počítaču. Avšak, já jen zdajú byť schopný dostať video do počítača. Niekto má nejaké návrhy na to, čo som mala robiť? Na zdravie, Stu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB kábel, ktorý prišiel s videokamerou podporuje audio a video súbory. Máte nainštalované ovládače pre 'Cordero? Aký software ste používali pre import súborov do? (Len som použiť MovieMaker).
|
| |||
| |||
| Nazdraví Alex. Použil som MovieMaker a jeho zachytenie v pohodě. Môžem byť drzý a spýtať, či by ste mohli navrhnúť akékoľvek jednoduché použitie strih balíčky? Mám skúšobnú verziu Premier Pre ktorých som premýšľal o udelení ísť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vivitar DVR 595 Digital Kamkordér Problem | clintuk | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 21. apríla 2009 12:55 |
| PC nebude hrať 8cm DVD videokamery | darrenwfrench | Multimedia & Kodeky | 8 | 22. apríl 2008 12:02 |
| Prenos z videokamery do PC problém | piper55 | Multimedia & Kodeky | 1 | 20. februára 2008 15:16 |
| Videokamera dotaz (help potrebné) | ken979 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 19. október 2007 06:35 |
| Video Snímání Software | wolfberries | Všeobecné Software Chat | 4 | 29. September 2007 14:38 |
| Thread Tools | |
| |