![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я нещодавно придбала Sony Handycam, і я намагався захопити аудіо та відео з відеокамери до комп'ютера. Однак, я тільки здається, щоб мати можливість отримати відео на моєму комп'ютері. Хто-небудь є пропозиції про те, що я повинен робити? Ура, Stu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB-кабелю, який прийшов з відеокамерою підтримує відео та аудіо файлів. Ви встановлення драйверів для "Corder? Яке програмне забезпечення ви використовуєте для імпорту файлів в? (Я просто використовувати MovieMaker).
|
| |||
| |||
| Cheers Alex. Я використав кіномагнат і його захоплення штрафу. Чи можу я бути зухвала і попросити, якщо можна запропонувати будь-які простим у використанні редагуванням пакети? Я отримав пробну версію Premier Pro, який я думаю про даючи йти. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Vivitar DVR 595 цифрових відеокамер проблеми | clintuk | Digital Imaging & Принтери | 1 | 21 квітня 2009 12:55 |
| ПК не буде грати 8cm Відеокамера DVD | darrenwfrench | Мультимедіа & кодеки | 8 | 22 квітня 2008 12:02 |
| Переклад з відеокамери на комп'ютер проблема | piper55 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 20 лютого 2008 15:16 |
| Відеокамера питання (допомога потрібна) | ken979 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 19 жовтня 2007 06:35 |
| Відео захоплення Software | wolfberries | General Software чат | 4 | 29 вересня 2007 14:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |