![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| večerního všem! Hledáme investovat do všech v jednom řešit můj malý prostor potřebám. v podstatě i dont want to jít přes 50 liber, to je snadné bit, i to, co opravdu potřebují pomoc, je i zájem o vše v jednom, že je levná na kazety, im mluvit eBay, stejně i dont vidět opravdu logiku ve výdajích přes 10 liber na kazetu, pokud se to opravdu trvat dlouho, vím, že to závisí na mé druhy tisku, především jeho slovní dokladů a odd obraz / foto Tesco a Comet mít několik goodens, ale jak jsem řekl inkoust jsou náklady snadno a 1 / 3 tiskárny ![]() Dík všem, všechna pomoc je oceňována
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nic konkrétního, ale s vlastnil mnoho tiskáren mohu upřímně říci, jediní, kdo jsem byl šťastný, jsou HP.
Jsou i cenově, inkoust, zdá se trvat věčně, a je příliš levná, jejich věc vypadá dobře a je dobře postavený. Moje vymyšlené inkoustem Epson jedli a vždy zlomil, stejně jako moje staré mans. Můj HP notebooků je stejný, opravdu spokojeni s jejich věc a to nad jiné. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Musím říct, souhlasím s Davem o HP věci. Máme OfficeJet 6210, který byl admittantly trochu dražší (£ 120), ale funguje veliký a nikdy žádný problém. Ale budeme mít také ORATE Aculaser do C1100 v úřadu a že funguje stejně.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE hledá na HP a bude se muset dohodnout si udělat pořádek podívat! nazdraví pro vazbu pro inkoust! opět všechny odpovědi i nutnost, fandí kluci!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |