![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evenin όλα! επιθυμούν να επενδύσουν σε μια όλα σε ένα για την επίλυση των αναγκών μου λίγο χώρο. βασικά i dont θέλουν να πάνε πάνω από £ 50, thats το εύκολο μέρος, αυτό που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, είναι Θέλω όλα σε ένα που είναι φθηνό για τα φυσίγγια, im μιλάμε και eBay i dont πραγματικά τη λογική των δαπανών πάνω από £ 10 σε φυσίγγιο αν δεν κάνει πραγματικά τελευταίο καιρό, το ξέρω αυτό εξαρτάται από την εκτύπωση μου είδη, κυρίως τα έγγραφα του Word και το παράξενο image / εικόνα Tesco και Comet έχουν λίγες goodens αλλά όπως είπα το μελάνι της κοστολόγησης είναι εύκολα το 1 / 3 του εκτυπωτή ![]() Cheers όλα, όλα αυτά βοηθούν εκτιμάται
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τίποτα δεν έχουν ειδικούς αλλά ανήκουν πολλοί εκτυπωτές μπορώ ειλικρινά να πω είναι οι μόνες που έχω είναι ευχαριστημένοι με την HP.
Είναι καλά τιμές, μελάνι φαίνεται να διαρκέσει για πάντα και είναι πολύ φθηνή, τα πράγματα φαίνεται καλό και είναι χτισμένο καλά. My fancy μελάνι Epson έφαγαν και έσπασαν πάντα, όπως και παλιά μου MANS. My HP laptop είναι το ίδιο, πραγματικά ευτυχισμένος με τους πράγματα πέρα και πάνω από τους άλλους. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Έχω να πω ότι συμφωνώ με τον Dave σχετικά με την HP stuff. Έχουμε μια Officejet 6210 που ήταν admittantly λίγο ακριβότερα (£ 120), αλλά λειτουργεί μεγάλο και ποτέ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αλλά έχουμε επίσης και μια ESPON Aculaser στην C1100 του Γραφείου, καθώς και ότι λειτουργεί ως πρόστιμο καλά.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE εξετάζει HP και θα πρέπει να συμφωνήσουν τους εξετάσουμε tidy! cheers για το σύνδεσμο για το μελάνι! για μία ακόμη φορά όλες τις απαντήσεις i ανάγκη, cheers guys!
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SDD με εκπτώσεις | pete21 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 13 Νοε 2008 11:55 |
| Φτηνές αναβάθμιση | thingie2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 1η Σεπ 2008 07:23 |
| Φτηνές Refurbished Desktop | serverguy | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 0 | 23 Αυγ 2008 14:54 |
| Φτηνές laptop | pete21 | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 6 Jan 2008 11:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |