![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
evenin sve!
žele investirati u sve u jednom riješiti moje malo prostora potrebama. ustvari ja dont ištanje to ići preko £ 50, koji se lako bitni, ono što ja stvarno potreba pomoć na je i želite sve u jednom da je jeftin na patrone, Im govoriš kao eBay I zaista ne vidim logiku u trošenje preko £ 10 na kaseta, osim ako to zaista zadnja dugo vremena, znam to ovisi o mom ispisa vrsta, uglavnom svojim dokumentima riječ te ak image / sliku Tesco i Comet ima nekoliko goodens, ali kao što kažem tinta su koštanje lako a 1 / 3 za pisač ![]() Živjeli svi, svi pomoć je dobrodošla
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ništa, ali imajući u vlasništvu specifične mnogi pisači mogu iskreno reći jedini sam zadovoljna su HP.
Oni dobro naplaćuju, tinta se čini da traju zauvijek i jeftini previše, njihove stvari izgleda dobro i kvalitetno građen. My fancy Epson tinte jeli i uvijek prodriješe, baš kao i moj stari Mans. My HP laptop je isti, stvarno sretna sa svojim stvarima i iznad nad drugima. My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Moram reći slažem sa Dave o HP stvari.
Imamo Officejet 6210, koji je admittantly malo skuplji (120 £) ali radi odlično i nikada nikakvih problema. Ali, mi također imaju Espon Aculaser u C1100 u Uredu, te da utvrde prekid as well.
|
|||
|
|||
|
ive bio obličje at KS, te će morati složiti oni izgledaju čist! nazdravlje za vezu za tintu!
još jednom sve odgovore trebam, živjeli momci!