![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evenin הכל! מבט להשקיע כל אחד כדי לפתור את צורכי שטח קטן. בעיקרון אני רוצה ללכת dont מעל £ 50, זה קל את מעט, מה אני באמת צריך עזרה בנושא זה, אני רוצה כל אחד, כי היא זולה על דיו, IM מדבר גם eBay אני באמת רואה את ההיגיון dont ב ההוצאה מעל 10 £ על דיו, אלא אם כן היא עושה בכנות האחרון הרבה זמן, אני יודע שזה תלוי אזור הדפסה הסוגים, בעיקר על מסמכי Word ו מוזר תמונה / תמונה Tesco ו שביט יש כמה goodens אבל כמו שאני אומר את לדית של מחירים בקלות הן של 1 / 3 של המדפסת ![]() לחיים כל, כל עזרה היא ךיתורעה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אבל שום דבר ספציפי שיש בבעלות מדפסות רבות אני יכול לומר בכנות היחידים הייתי מרוצה הם HP.
הם גם במחיר, לדית נראה לנצח הוא זול מדי, את הדברים נראים טוב, בנוי היטב. אזור אשליה דיו Epson אכלתי ותמיד שבר, בדיוק כמו הישן שלי מאן. HP הנייד שלי זהה, ממש שמח עם דברים אחרים מעבר. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אני חייב להגיד, אני מסכים עם דייב על דברים של HP. יש לנו Officejet 6210 שהיה admittantly קצת יקר יותר (120 £) אלא פועל היטב ולא יש בעיה כלשהי. אבל יש לנו גם של Espon Aculaser ב C1100 של Office וזה עובד מצוין גם כן.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ive היה מסתכל HP ו יצטרכו להסכים שהם עושים נראה גדול למדי! Cheers עבור הקישור של דיו! כל פעם אני צריך את התשובות, לחיים, חבר 'ה!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |