![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evenin visiems! ieškau investuoti į visus vienoje išspręsti mano mažai vietos poreikius. iš esmės I dont wanna go over £ 50, thats lengva šiek tiek, kas man tikrai reikia pagalbos, apie tai noriu visus į vieną, kad yra pigus dėl kasetės, im talking eBay "taip pat Aš tikrai dont see į išlaidų logika nei £ 10 d. kasetė nebent ji tikrai trukti ilgai, aš žinau, tai priklauso nuo mano spausdinimo rūšių, jos dažniausiai "Word" dokumentus ir nelyginis image / foto Tesco ir Kometa turėti keletą goodens, bet kaip aš sakau dažai yra lengvai kainuojančios 1 / 3 spausdintuvas ![]() Cheers visiems, visiems help is appreciated
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jokios specialios, bet turintys priklauso daug spausdintuvai Atvirai galiu pasakyti vieninteliai buvau patenkintas yra HP.
Jie gerai apmokami, rašalas atrodo amžinai ir yra pernelyg pigūs, jų Daiktai atrodo gera ir pastatyta gerai. Mano išgalvotas Epson "rašalą valgė ir visada kilo, kaip mano senas Mans. Mano HP nešiojamas kompiuteris yra tas pats, tikrai laiminga su savo Daiktai neskaitant kitų. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Turiu pasakyti, kad aš sutinku su Dave apie HP stuff. Mes OfficeJet 6.210 kuris buvo admittantly truputį brangiau (£ 120), bet puikiai veikia ir niekada jokių problemų. Tačiau mes taip pat turime ESPON į AcuLaser C1100 "Office", ir kad puikiai veikia taip pat.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ive ieško HP ir turės sutikti jie atrodo tvarkingai! Cheers už rašalą nuorodą! kartą visus atsakymus turiu, cheers guys!
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| SDD on the cheap | pete21 | Drives & Removable Media | 3 | Lapkritis 13, 2008 11:55 |
| Pigūs atnaujinimas | thingie2 | General Hardware Chat | 8 | 1 rugsėjis 2008 07:23 |
| Pigūs Refurbished Desktop | serverguy | CJ Naudoti prekyvietė | 0 | Rugpjūtis 23, 2008 14:54 |
| Pigus nešiojamasis kompiuteris | pete21 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 10 | 6 sausis 2008 11:14 |
| Temos įrankiai | |
| |