![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evenin all! vēlas ieguldīt visu vienā atrisināt manu maz vietas vajadzībām. Būtībā es dont gribu iet virs £ 50, thats viegli bit, kas man tiešām ir nepieciešama palīdzība par ir i gribu visu vienā, kas ir lēts ar patronām, im runājam eBay, kā arī Es patiesi dont redzēt loģiku izdevumi pārsniedz GBP 10 par kārtridžu, ja tas patiešām pēdējā ilgu laiku, es zinu, tas ir atkarīgs no mana drukas veidus, tās galvenokārt Word dokumentus un nepāra image / picture Tesco un Comet ir maz goodens taču tāpat kā es saku tinte ir, ir izmaksas viegli 1 / 3 no printera ![]() Cheers visiem, visi help is appreciated
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neko īpašu, bet kam pieder daudzi printeri varu godīgi teikt vienīgie, esmu apmierināts ar ir HP.
Viņi arī cenu, tintes, šķiet, mūžīgi un lēts arī viņu stuff izskatās labi un ir būvēts labi. My fancy Epson ēda tintes un vienmēr lauza, tāpat kā mans vecais mans. Mans HP klēpjdators ir tas pats, tiešām apmierināti ar savu stuff virs citiem. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Man ir, ka es piekrītu Dave par HP stuff. Mums ir Officejet 6.210 kuru admittantly nedaudz dārgāka (£ 120), bet strādā liels un nekad nav kādas problēmas. Bet mums ir arī ESPON AcuLaser in C1100 in birojs un kas works fine as well.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| IVE meklējām pie HP un būs vienoties tie izskatās kārtīgs! Cheers uz saites tinte! atkal visas atbildes man ir nepieciešams, Cheers guys!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |