![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evenin toate! în căutarea de a investi într-o tot într-o singură pentru a rezolva micul meu are nevoie de spaţiu. Practic i dont vreau să merg peste £ 50, thats de uşor de biţi, ceea ce i-adevăr nevoie de ajutor este pe Vreau o tot într-una care este ieftin de pe cartuşe, chat de vorbit, de asemenea eBay i într-adevăr dont vedea logică în cheltuieli de peste £ 10 pe un cartuş cu excepţia cazului în care aceasta ultima adevărat o lungă perioadă de timp, ştiu că acest lucru depinde de imprimare tipuri mea, sa ales documentele Word şi ciudat image / imagine Tesco si Comet au câteva goodens, dar cum am spus de cerneală ale costurilor sunt uşor de o 1 / 3 din imprimantă ![]() Noroc toate, toate de ajutor este apreciat
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nimic special, dar care au în proprietate multe imprimante, pot spune sincer singurii am fost fericit sunt cu HP.
Ei bine la preţuri, de cerneală pare să vesnicie si este prea ieftin, lucrurile lor arata bine si este bine construit. My fancy Epson mâncat de cerneală şi întotdeauna a spart, la fel ca vechiul meu mans. HP meu laptop este la fel, foarte fericit cu peste lucrurile de mai sus şi altele. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Trebuie să spun Sunt de acord cu Dave pe HP lucrurile. Avem un Officejet 6210, care a fost admittantly un pic mai scumpe (£ 120), dar mare de lucrări şi nu are nici o problemă. Dar noi am avea, de asemenea, o ESPON Aculaser în C1100 în cadrul Oficiului, care funcţionează bine şi, de asemenea.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ive fost uitat la HP şi va trebui să fie de acord ca ele să uite coş de gunoi! Noroc pentru link-ul de cerneală! încă o dată, toate raspunsurile am nevoie, noroc baieti!
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
![]() |
|
| Marcaje |