![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
евенин све!
желе инвестирати у све у једном решити моје мало простора потребама. уствари ја донт оскудица за ићи преко £ 50, који се лако битни, оно што ја стварно потреба помоћ на је и желите, све у једном да је јефтин на Патрон, Им говориш као еБаы И заиста не видим логику у трошење преко 10 £ на касета, осим ако то заиста задња дуго времена, знам то зависи о мом штампања врста, углавном својим документима реч те ак имаге / слику Тесцо и Цомет има неколико гооденс, али као што кажем тинта су коштања лако а 1 / 3 за штампач ![]() Живјели сви, сви помоћ је добродошла
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ништа, али имајући у власништву специфичне многи Штампачи могу искрено рећи једини сам задовољна су ХП.
Они добро наплаћују, тинта се чини да трају заувек и јефтини превише, њихове ствари изгледа добро и квалитетно грађен. Мы фанцы ЕПСОН мастила јели и увек продријеше, баш као и мој стари Ман. Мы ХП лаптоп је исти, стварно сретна са својим стварима и изнад над другима. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Морам рећи слажем са Даве о ХП ствари.
Имамо Оффицејет 6210, који је адмиттантлы мало скупљи (120 £) али ради одлично и никада никаквих проблема. Али, ми такође имају Еспон Ацуласер у Ц1100 у Канцеларији, те да утврде прекид ас уелл.
|
|||
|
|||
|
иве био хандсоме код КС, те ће морати сложити они изгледају чист! наздравље за везу за тинта!
још једном све одговоре ја потреба, живели момци!