![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evenin все!
хоче вкласти гроші в все в одному, щоб вирішити мою маленьку потрібен простір. В основному я не хочете перейти на 50 фунтів стерлінгів, Thats легко біт, що я дійсно потрібна допомога на це я хочу все в одному, що це дешево на картриджі, їм говорили eBay, а також Я дійсно не бачу логіки у видатках понад £ 10 на картриджі, якщо він дійсно останній довгий час, я знаю, це залежить від мого види друку, її основний слова документами і непарні зображення / фотографії Tesco і комети кілька goodens але, як я кажу, що фарби легко обходяться 1 / 3 від принтера ![]() Cheers за все, цінується у всьому допомогти
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Нічого конкретного, але маючи багато що належить принтери, я чесно можу сказати тільки тих, що я була щаслива з якими HP.
Вони також ціну, туш здається, триватиме вічно, і це дуже дешево, їх речі добре виглядає і побудований добре. Моя фантазія чорнило Epson їли і завжди зламав, як і мій старий-Мана. Мій Ноутбук HP те ж саме, насправді щасливі зі своїми речами і вище над іншим. Моя система: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Я повинен сказати, що я згоден з Дейв на речі HP.
Ми Officejet 6210 admittantly що була трохи більш дорогий (120 фунтів), але чудово працює і ніколи не було ніяких проблем. Але ми також повинні Espon в AcuLaser C1100 в офісі і що працює також.
|
|||
|
|||
|
Ive дивився на HP, і їм доведеться погодитися вони роблять вигляд акуратний! ура посилання на чорнило!
знову всі відповіді, мені потрібно, ура хлопці!