по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Свързване на фотоапарат

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти март 2008, 13:04
Новите държави Група

Default Свързване на фотоапарат

Здравей, Като начало аз ще обясня аз не съм експерт бр user.I свързан камера за изтегляне на някои снимки. Компю беше се показва на екрана е призната една сменяем диск, след което аз изтеглен захранващия кабел от грешка и затвори го, сега, когато се свържете фотоапарата, камерата казва, че се свързвате към компютър, но doesn't, и няма сменяеми устройства за съхранение на открити pc.I са свързани камерата на друг компютър succesfully.I замисляла търси в System Restore, но DONT изглежда, за да може да го намерите в моя pc.Havent улика ако този правия път, за да go.Hope някой може да ми помогне out.Look с нетърпение да чуя от една или повече от вас, бр експерти
Почит PW ilkin
Old 9-ти март 2008, 13:22
Номер на групата

Като казваш "аз свързани един камера за изтегляне на някои снимки "ще означава, че опита за качване на снимки от вашата камера на вашия компютър?, и ако е така, не се нуждаете от софтуер, за да направите това, обикновено Терес в диска, който е с камера, която позволява това, все пак свържете камера, а след това отидете на "безопасно премахване на хардуер" в своя инструмент, бар и отстранете камера от там, ако той показва, че след като получи изниквам гласящ "хардуер безопасно отстранени вече е безопасно да изключете вашето *******" после изключете камерата и да рестартирате компютъра си, веднъж и след това се пускат отново, проверете дали своите постоянни ако не и да ме уведомите.
Old 9-ти март 2008, 14:05
Новите държави Група

Здравейте, Благодаря за бърз отговор.
Имам инсталиран камерата драйвер на камерата, но казва, че е ", свързващ компютъра" на всички time.When съм свързан с друг компютър за тестване на камерата, тя само показва съобщението "Свързване камера" за секунда или две след това, свързани
наздравици.
Old 9-ти март 2008, 14:10
Администратор Група

Опитайте отново да инсталирате софтуера / шофьор.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9-ти март 2008, 14:37
Новите държави Група

Здравейте, имам си инсталиран на водача, но фотоапарата ми казва, че е ", свързващ компютъра" на всички time.it показва съобщение за няколко секунди след това се свързва, когато се опитах го на друг компютър,
наздравици,
Old 9-ти март 2008, 15:11
Номер на групата

Това не се е случило с мен, но пък аз вероятно ще опитам System Restore или напълно да деинсталирате софтуера, с помощта на регистър чисти изтриете всички стойности в системния регистър и неща и се опитайте да инсталирате отново
Old 10-ти Март 2008, 05:53
Администратор Група

Моля не публикувате дубликат конци, благодаря.
Old 10-ти Март 2008, 06:41
Новите държави Група

Няма проблем, съжалявам за това, но в последно темата аз афиш е също добавянето на информация и не са подадени преди, подобни на тях, и са се опитали свързващ Mp3 да се види дали ще се свързват, които wouldnt и също защо couldnt намери система за възстановяване на моя компютър,
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Какъв цифров фотоапарат? Аз съм се нов цифров фотоапарат Мариян M Digital Imaging & Принтери 2 21 ноември 2008 07:49
Най-добър цифров фотоапарат, за да купя? Ашли S Digital Imaging & Принтери 3 21 ноември 2008 01:01
Проблеми, свързващ моя Sony Cyber сачми Камера Частни Baldrick Digital Imaging & Принтери 8 31 Окт 2008 08:54
Камера Възпроизвеждане Up Help1inghand Digital Imaging & Принтери 7 11 Окт 2008 06:20
Свързване на CCTV камера за PC theoldman Digital Imaging & Принтери 2 22 Юни 2007 15:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc