![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, Като начало аз ще обясня аз не съм експерт бр user.I свързан камера за изтегляне на някои снимки. Компю беше се показва на екрана е призната една сменяем диск, след което аз изтеглен захранващия кабел от грешка и затвори го, сега, когато се свържете фотоапарата, камерата казва, че се свързвате към компютър, но doesn't, и няма сменяеми устройства за съхранение на открити pc.I са свързани камерата на друг компютър succesfully.I замисляла търси в System Restore, но DONT изглежда, за да може да го намерите в моя pc.Havent улика ако този правия път, за да go.Hope някой може да ми помогне out.Look с нетърпение да чуя от една или повече от вас, бр експерти Почит PW ilkin |
|
| |||
| |||
| Като казваш "аз свързани един камера за изтегляне на някои снимки "ще означава, че опита за качване на снимки от вашата камера на вашия компютър?, и ако е така, не се нуждаете от софтуер, за да направите това, обикновено Терес в диска, който е с камера, която позволява това, все пак свържете камера, а след това отидете на "безопасно премахване на хардуер" в своя инструмент, бар и отстранете камера от там, ако той показва, че след като получи изниквам гласящ "хардуер безопасно отстранени вече е безопасно да изключете вашето *******" после изключете камерата и да рестартирате компютъра си, веднъж и след това се пускат отново, проверете дали своите постоянни ако не и да ме уведомите. |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Благодаря за бърз отговор. Имам инсталиран камерата драйвер на камерата, но казва, че е ", свързващ компютъра" на всички time.When съм свързан с друг компютър за тестване на камерата, тя само показва съобщението "Свързване камера" за секунда или две след това, свързани наздравици. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте отново да инсталирате софтуера / шофьор.
| |||
| |||
| Здравейте, имам си инсталиран на водача, но фотоапарата ми казва, че е ", свързващ компютъра" на всички time.it показва съобщение за няколко секунди след това се свързва, когато се опитах го на друг компютър, наздравици, |
|
| |||
| |||
| Това не се е случило с мен, но пък аз вероятно ще опитам System Restore или напълно да деинсталирате софтуера, с помощта на регистър чисти изтриете всички стойности в системния регистър и неща и се опитайте да инсталирате отново |
|
| |||
| |||
| Моля не публикувате дубликат конци, благодаря. |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, съжалявам за това, но в последно темата аз афиш е също добавянето на информация и не са подадени преди, подобни на тях, и са се опитали свързващ Mp3 да се види дали ще се свързват, които wouldnt и също защо couldnt намери система за възстановяване на моя компютър, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какъв цифров фотоапарат? Аз съм се нов цифров фотоапарат | Мариян M | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2008 07:49 |
| Най-добър цифров фотоапарат, за да купя? | Ашли S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 ноември 2008 01:01 |
| Проблеми, свързващ моя Sony Cyber сачми Камера | Частни Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 8 | 31 Окт 2008 08:54 |
| Камера Възпроизвеждане Up | Help1inghand | Digital Imaging & Принтери | 7 | 11 Окт 2008 06:20 |
| Свързване на CCTV камера за PC | theoldman | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 Юни 2007 15:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |