menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Připojení fotoaparátu

Reply

Thread Nástroje
Old 9.března 2008, 13:04
Nový člen skupiny

Default Připojení fotoaparátu

Ahoj, Pro začínající i vysvětlí jsem žádný expert ks user.I připojen fotoaparát stáhnout některé fotky. PC bylo zobrazeno na obrazovce bylo uznáno vyměnitelný disk, pak jsem se napájecí kabel, které chybu a ukončete jej, a nyní, když jsem připojit fotoaparát, kameru říká, že je pro připojení k počítači, ale doesnt, a není vyjímatelné paměťové zařízení zjištěna na pc.I mít fotoaparát připojený k jinému počítači succesfully.I myslela hledá v obnovení systému, ale zdá se, dont moci najít na mých pc.Havent stopu, pokud to je tou správnou cestou ke go.Hope někdo mi může pomoci out.Look dopředu slyšet z jedné nebo více z vás ks odborníky
Jde PW ilkin
Old 9.března 2008, 13:22
Dárce Skupina

když řekneš: "Já připojen jeden fotoaparát stáhnout některé fotky "máš na mysli se snažíte nahrát fotografie z vašeho fotoaparátu do počítače?, a pokud tomu tak není, co potřebujete software to udělat, obvykle theres disku, který je dodáván s fotoaparátem, který toto umožňuje, stejně připojit fotoaparát a pak přejít na "Bezpečně odebrat hardware" v nástrojové liště a vyjměte fotoaparát z toho, pokud se ukazuje, že jakmile se dostanete pop až rčení "hardware bezpečně odstraněna je nyní bezpečně odpojte *******" poté odpojte kameru a restartujte počítač, jednou nahoru a běží znovu a poté zkontrolovat, zda jeho pevné pokud ne dejte mi vědět.
Old 9.března 2008, 14:05
Nový člen skupiny

Ahoj, děkuji za rychlou odpověď.
Mám nainstalovaný ovladač kamery, ale kameru říká, že je "spojující počítač" všechny time.When i připojení k jinému počítači test fotoaparátu, pouze ukazuje, že toto poselství "připojení fotoaparátu" na druhé nebo dva pak připojen
na zdraví.
Old 9.března 2008, 14:10
Administrátor Skupina

Zkuste re-instalaci software / ovladače.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9.března 2008, 14:37
Nový člen skupiny

Ahoj, jsem znovu nainstalovali ovladače, ale kamera mi říká, že je "spojující počítač" všechny time.it ukazuje zpráva za pár vteřin poté připojí, když jsem ji na jiném počítači,
na zdraví,
Old 9.března 2008, 15:11
Dárce Skupina

To se nestalo, aby mi před ale udělal bych asi zkusit obnovení systému nebo úplně odinstalovat software, pomocí registru čistší vymazat všechny hodnoty registru a tak a spusťte instalaci znovu
Old 10 března 2008, 05:53
Administrátor Skupina

Please don't post duplicitní vlákna, díky.
Old 10 března 2008, 06:41
Nový člen skupiny

Žádný problém, sorry za to, ale poslední vlákno i posta byla také přidává i informace nebyly předloženy dříve, rád jsem se pokusil připojení mp3, zda by spojení, což je i důvod, proč bych i couldnt najít na obnovení systému moje pc,
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát Marian M Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 21. listopadu 2008 07:49
Nejlepší digitální fotoaparát koupit? Ashley S Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 21. listopadu 2008 01:01
Problémy s připojením mého Sony Cyber záběr kamery Soukromé bandelír Digitální zobrazovací & Tiskárny 8 31. října 2008 08:54
Fotoaparát Přehrávání Nahoru Help1inghand Digitální zobrazovací & Tiskárny 7 11. října 2008 06:20
Připojení CCTV kamery do PC theoldman Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 22. června 2007 15:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.