![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Pro začínající i vysvětlí jsem žádný expert ks user.I připojen fotoaparát stáhnout některé fotky. PC bylo zobrazeno na obrazovce bylo uznáno vyměnitelný disk, pak jsem se napájecí kabel, které chybu a ukončete jej, a nyní, když jsem připojit fotoaparát, kameru říká, že je pro připojení k počítači, ale doesnt, a není vyjímatelné paměťové zařízení zjištěna na pc.I mít fotoaparát připojený k jinému počítači succesfully.I myslela hledá v obnovení systému, ale zdá se, dont moci najít na mých pc.Havent stopu, pokud to je tou správnou cestou ke go.Hope někdo mi může pomoci out.Look dopředu slyšet z jedné nebo více z vás ks odborníky Jde PW ilkin |
|
| |||
| |||
| když řekneš: "Já připojen jeden fotoaparát stáhnout některé fotky "máš na mysli se snažíte nahrát fotografie z vašeho fotoaparátu do počítače?, a pokud tomu tak není, co potřebujete software to udělat, obvykle theres disku, který je dodáván s fotoaparátem, který toto umožňuje, stejně připojit fotoaparát a pak přejít na "Bezpečně odebrat hardware" v nástrojové liště a vyjměte fotoaparát z toho, pokud se ukazuje, že jakmile se dostanete pop až rčení "hardware bezpečně odstraněna je nyní bezpečně odpojte *******" poté odpojte kameru a restartujte počítač, jednou nahoru a běží znovu a poté zkontrolovat, zda jeho pevné pokud ne dejte mi vědět. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, děkuji za rychlou odpověď. Mám nainstalovaný ovladač kamery, ale kameru říká, že je "spojující počítač" všechny time.When i připojení k jinému počítači test fotoaparátu, pouze ukazuje, že toto poselství "připojení fotoaparátu" na druhé nebo dva pak připojen na zdraví. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste re-instalaci software / ovladače.
| |||
| |||
| Ahoj, jsem znovu nainstalovali ovladače, ale kamera mi říká, že je "spojující počítač" všechny time.it ukazuje zpráva za pár vteřin poté připojí, když jsem ji na jiném počítači, na zdraví, |
|
| |||
| |||
| To se nestalo, aby mi před ale udělal bych asi zkusit obnovení systému nebo úplně odinstalovat software, pomocí registru čistší vymazat všechny hodnoty registru a tak a spusťte instalaci znovu |
|
| |||
| |||
| Please don't post duplicitní vlákna, díky. |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, sorry za to, ale poslední vlákno i posta byla také přidává i informace nebyly předloženy dříve, rád jsem se pokusil připojení mp3, zda by spojení, což je i důvod, proč bych i couldnt najít na obnovení systému moje pc, |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát | Marian M | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:49 |
| Nejlepší digitální fotoaparát koupit? | Ashley S | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 21. listopadu 2008 01:01 |
| Problémy s připojením mého Sony Cyber záběr kamery | Soukromé bandelír | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 31. října 2008 08:54 |
| Fotoaparát Přehrávání Nahoru | Help1inghand | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 11. října 2008 06:20 |
| Připojení CCTV kamery do PC | theoldman | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 22. června 2007 15:43 |
| Thread Nástroje | |
| |