μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Σύνδεση της κάμερας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Μαρτίου, 2008, 13:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση της κάμερας

Γεια σας, να ξεκινήσετε με θα εξηγήσω δεν είμαι ειδικός τεμ user.I συνδέεται μια κάμερα για να κατεβάσετε μερικά pics. Το PC ήταν στην οθόνη που δείχνει ότι είχε αναγνωριστεί μια αφαιρούμενη δίσκο, τότε θ τράβηξε το καλώδιο από το λάθος και να κλείσουμε αυτό προβλέπεται, πλέον, όταν συνδέετε την κάμερα, η κάμερα λέει ότι έχει σύνδεση με τον υπολογιστή αλλά doesn't, και δεν υπάρχει αφαιρούμενη συσκευή αποθήκευσης που διαπιστώθηκαν σχετικά με την pc.I έχουν συνδέσει την κάμερα στο άλλο PC succesfully.I σκεφτεί αναζητούν στο σύστημα αποκατάσταση αλλά dont φαίνεται να είναι σε θέση να βρείτε στη pc.Havent μου ιδέα αν thats ο σωστός τρόπος για να go.Hope κάποιος μπορεί να με βοηθήσει out.Look μπροστά να ακούσω από έναν ή περισσότερους εμπειρογνώμονες από το PC σας
Regards PW ilkin
Old 9 Μαρτίου, 2008, 13:22
Ομάδα Δωρητών

όταν λέτε "Θα συνδέσει το κάμερα για να κατεβάσετε μερικά pics "θες να πεις προσπαθήσατε να ανεβάσετε εικόνες από την κάμερα στον υπολογιστή σας; και, αν ναι, δεν χρειάζεται να γίνει αυτό το λογισμικό, που συνήθως Theres ένα δίσκο που έρχεται με την κάμερα που επιτρέπει τη χρήση του, ούτως ή άλλως να συνδέσετε το φωτογραφική μηχανή και στη συνέχεια προχωρήστε στο "Ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού" στη γραμμή εργαλείων σας και να αφαιρέσετε την κάμερα από εκεί, αν αυτό δείχνει, από τη στιγμή να πάρω ένα pop up που λέει "το υλικό απομακρύνεται με ασφάλεια, είναι πλέον ασφαλές να αποσυνδέσετε σας *******" στη συνέχεια, αποσυνδέστε τη φωτογραφική μηχανή και την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, μόλις συσταθεί και να λειτουργήσει και πάλι στη συνέχεια, ελέγξτε εάν το πάγιο αν δεν θέλω να μάθω.
Old 9 Μαρτίου, 2008, 14:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας, Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Έχω εγκαταστήσει την κάμερα του οδηγού, αλλά η κάμερα λέει ότι είναι "σύνδεση του υπολογιστή" όλα τα time.When i συνδεθεί με ένα άλλο υπολογιστή για να ελέγξετε την κάμερα, έδειξε ότι μόνο το μήνυμα "σύνδεση κάμερας" για δεύτερη ή δύο τότε που συνδέονται
εις υγεία.
Old 9 Μαρτίου, 2008, 14:10
Διαχειριστής Ομάδα

Προσπαθήστε εκ νέου εγκατάσταση του λογισμικού / οδηγού.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 Μαρτίου, 2008, 14:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας, έχω εγκαταστήσει εκ νέου τον οδηγό, αλλά την κάμερα μου λέει ότι είναι "σύνδεση του υπολογιστή" όλα τα time.it δείχνει το μήνυμα για ένα-δύο δευτερόλεπτα, στη συνέχεια συνδέει, όταν θ δοκιμάσει σε άλλον υπολογιστή,
εις υγεία,
Old 9 Μαρτίου, 2008, 15:11
Ομάδα Δωρητών

Αυτό δεν έχει συμβεί σε μένα, αλλά πριν από αυτό θα ήταν ίσως προσπαθήσει επαναφοράς συστήματος ή πλήρη απεγκατάσταση του λογισμικού, με τη χρήση ενός μητρώου καθαρότερα διαγράψετε όλες τις τιμές μητρώου και τέτοια εγκατάσταση και προσπαθήστε ξανά
Old 10 Μαρτίου 2008, 05:53
Διαχειριστής Ομάδα

Παρακαλώ μην υστέρων διπλές κλωστές, ευχαριστώ.
Old 10 Μαρτίου 2008, 06:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Δεν υπάρχει πρόβλημα, συγνώμη για αυτό, αλλά το τελευταίο νήμα i δημοσιεύτηκε επίσης την προσθήκη info i δεν είχαν υποβάλει πριν, όπως προσπάθησα, που συνδέουν το mp3 για να δούμε αν θα συνδεθεί, που wouldnt και επίσης γιατί i couldnt βρείτε συστήματος για την αποκατάσταση τον υπολογιστή μου,
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Marian M Digital Imaging & Printers 2 21 Νοε 2008 07:49
Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; Ashley S Digital Imaging & Printers 3 21 Νοε 2008 01:01
Προβλήματα σύνδεσης μου Sony Cyber shot Κάμερα Ιδιωτική Baldrick Digital Imaging & Printers 8 31 Οκτ 2008 08:54
Κάμερα Παίζοντας Up Help1inghand Digital Imaging & Printers 7 11 Οκτ 2008 06:20
Σύνδεση CCTV κάμερα στο PC theoldman Digital Imaging & Printers 2 22 Ιουν 2007 15:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.