![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Da biste započeli s ću objasniti Nisam ekspert pc user.I povezan kamere skinuti neke slike. PC je prikazano na zaslonu je prepoznao jedan uklonjivi disk, a zatim i na kabel za napajanje izdvajali iz greškom i zatvorio ga, sada kada sam spojiti kameru, kamera govori da je povezivanje na računalo, ali se i ne postoji uklonjivi uređaj za pohranu na pc.I Otkrili su priključene kamere na drugi pc succesfully.I mislio o gledanjem u sistem vratiti ali dont činiti se biti u mogućnosti naći na mom pc.Havent ako jedan trag koji je pravi način da se go.Hope može netko pomoć mene out.Look naprijed to čuti od jedne ili više od vas pc stručnjaka Regards PW ilkin |
|
| |||
| |||
| kad ti kažeš: "Ja spojeni jedan Kamera skinuti neke slike "to misliš ste pokušali učitati slike iz svog fotoaparata na računalo?, a ako tako ne morate to učiniti softvera, obično theres disk koji ste dobili s kamerom koja omogućuje ovaj, ionako spajanje fotoaparata, a zatim idite na "sigurno maknuti hardver" u alatnoj traci i izvadite kameru od tamo ako se prikazuje, nakon što dobijete pop-up kazivanje "hardver sigurno uklonjen je sada sigurno isključiti vaš *******" zatim isključiti kameru i ponovo pokrenite računalo, nakon što se tada ponovno prikazivati i provjerite je li njegova fiksna ako ne pustiti mene znati. |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, hvala za brz odgovor. Imam instaliran driver kamere ali kamera govori da je "povezuje računalo" za sve time.When i na drugo računalo spojeno na test kamere, samo pokazao poruku "connecting kamere" za sekundu ili dvije zatim spojeni živjeli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ponovno instaliranje software / driver.
| |||
| |||
| Bok, ja sam ponovo instalirali upravljački program, ali kamera mi kaže da je "povezuje računalo" za sve time.it prikazuje poruku za par sekundi, a zatim povezuje, kada sam ga na drugom računalu živjeli, |
|
| |||
| |||
| To se nije dogodilo da me prije, ali sam vjerojatno isprobati sistem vratiti ili potpuno deinstaliranje softvera, koristeći Registry čistiju izbrisati svi Registry vrijednosti i stvari i pokušajte ponovno instaliranje |
|
| |||
| |||
| Molimo, nemojte postavljati duple teme, hvala. |
|
| |||
| |||
| Nema problema, ispričavam se za to, ali je zadnja nit ja objavljeno je također dodao info sam imala prije nego što ne podnosi, kao što sam pokušao povezivanju mp3 da li bi to povezivanje, što ga wouldnt i zašto sam couldnt pronaći sistem vratiti na moj pc, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji digitalni fotoaparat? Im 'uzimajući novu digitalnu kameru | Marian M | Digital Imaging & Pisači | 2 | 21. studeni 2008 07:49 |
| Najbolji digitalni fotoaparat kupiti? | Ashley S | Digital Imaging & Pisači | 3 | 21. studeni 2008 01:01 |
| Problemi povezivanje moj Sony Cyber shot fotoaparata | Private Baldrick | Digital Imaging & Pisači | 8 | 31. listopad 2008 08:54 |
| Igranje Kamera Gore | Help1inghand | Digital Imaging & Pisači | 7 | 11. listopad 2008 06:20 |
| Connecting CCTV kamere na PC | theoldman | Digital Imaging & Pisači | 2 | 22. lipnja 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |