kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Connecting kamera

Reply

Téma eszközök
Old Március 9, 2008, 13:04
Új tag Csoport

Default Connecting kamera

Szia, Először is én vagyok, nem magyarázza szakértő db user.I csatlakozik egy kamera letölthető néhány kép. A pc volt látható a képernyőn, hogy elismerte a cserélhető lemezt, akkor húzza ki a hálózati kábelt a hibát, és fogd be, most, amikor csatlakozni a kamerát, a kamera azt mondja, hogy a számítógéphez csatlakoztatni, de doesnt, és nincs eltávolítható készülék meghibásodását a pc.I van csatlakoztatva a kamerát egy másik PC succesfully.I gondoltam keres a rendszer-visszaállítás, de ne úgy tűnik, hogy képes legyen megtalálni az én pc.Havent valami furcsát, ha amit a jobb módja annak, hogy go.Hope valaki tud segítsen nekem out.Look előre megtudni az egy vagy több, akkor a PC szakértők
Regards PW ilkin
Old Március 9, 2008, 13:22
Donor Group

amikor azt mondod "én csatlakozik a fényképezőgép letölthető néhány kép "do you mean Megpróbáltál feltölteni képeket a kamerát a számítógéphez?, és ha igen, nem, akkor a szoftver ezt, általában ott a lemezen, ami a kamera, ami lehetővé teszi ezt, az amúgy is csatlakozni kamera majd "Hardver biztonságos eltávolítása" saját eszköztár és távolítsa el a fényképezőgépet, ha az ott kiderül, ha egyszer kap egy pop-up, mondván, hogy "hardver biztonságosan eltávolíthatók most már biztos, hogy húzza ki a *******" akkor húzza ki a kamerát, és indítsa újra a PC-t, amint felállt és működik, akkor újra ellenőrizni, ha a fix, ha nem let me know.
Old Március 9, 2008, 14:05
Új tag Csoport

Hello, Köszönöm a gyors választ.
Van telepítve a kamera driver, de a kamera azt mondja, hogy "számítógép csatlakoztatás" minden time.When i csatlakozik egy másik PC-vizsgálat a kamera, csak mutatta, hogy az üzenet "kapcsoló kamera" egy vagy két második, majd csatlakozik
egészségére.
Old Március 9, 2008, 14:10
Administrator Group

Próbáld újra telepítése szoftver / driver.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Március 9, 2008, 14:37
Új tag Csoport

Szia, én újra telepíteni a vezető, hanem a kamera azt mondja, hogy "számítógép csatlakoztatás" minden time.it mutatja az üzenet egy pár másodpercig, majd csatlakozik, mikor próbáltam egy másik számítógéphez,
egészségére,
Old Március 9, 2008, 15:11
Donor Group

Ez nem történt velem, de azt megelőzően azt valószínűleg próbálja a rendszer-visszaállítás vagy teljesen eltávolítani a szoftvert, a rendszerleíró adatbázis használatával tisztább törli a rendszerleíró értékek és a dolgok, és próbálja újra telepít
Old Március 10, 2008, 05:53
Administrator Group

Ne küldj duplikált threads, köszönöm.
Old Március 10, 2008, 06:41
Új tag Csoport

Nem gond, hogy sajnálom, de az utolsó szál I posted is további info én nem nyújtotta be korábban, mint én próbáltam csatlakozó az MP3-hoz lát ha ez csatlakozni, ami akar, és azt is, miért couldnt megtalálja a rendszer-visszaállítás my pc,
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép Marian M Digital Imaging & Nyomtatók 2 21. november 2008 07:49
A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? Ashley S Digital Imaging & Nyomtatók 3 21. november 2008 01:01
Problémák összekötő My Sony Cyber shot kamera Privát Baldrick Digital Imaging & Nyomtatók 8 31. október 2008 08:54
Kamera Játék Up Help1inghand Digital Imaging & Nyomtatók 7 11. október 2008 06:20
CCTV kamera csatlakoztatása a számítógéphez theoldman Digital Imaging & Nyomtatók 2 22. június 2007 15:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.