![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Először is én vagyok, nem magyarázza szakértő db user.I csatlakozik egy kamera letölthető néhány kép. A pc volt látható a képernyőn, hogy elismerte a cserélhető lemezt, akkor húzza ki a hálózati kábelt a hibát, és fogd be, most, amikor csatlakozni a kamerát, a kamera azt mondja, hogy a számítógéphez csatlakoztatni, de doesnt, és nincs eltávolítható készülék meghibásodását a pc.I van csatlakoztatva a kamerát egy másik PC succesfully.I gondoltam keres a rendszer-visszaállítás, de ne úgy tűnik, hogy képes legyen megtalálni az én pc.Havent valami furcsát, ha amit a jobb módja annak, hogy go.Hope valaki tud segítsen nekem out.Look előre megtudni az egy vagy több, akkor a PC szakértők Regards PW ilkin |
|
| |||
| |||
| amikor azt mondod "én csatlakozik a fényképezőgép letölthető néhány kép "do you mean Megpróbáltál feltölteni képeket a kamerát a számítógéphez?, és ha igen, nem, akkor a szoftver ezt, általában ott a lemezen, ami a kamera, ami lehetővé teszi ezt, az amúgy is csatlakozni kamera majd "Hardver biztonságos eltávolítása" saját eszköztár és távolítsa el a fényképezőgépet, ha az ott kiderül, ha egyszer kap egy pop-up, mondván, hogy "hardver biztonságosan eltávolíthatók most már biztos, hogy húzza ki a *******" akkor húzza ki a kamerát, és indítsa újra a PC-t, amint felállt és működik, akkor újra ellenőrizni, ha a fix, ha nem let me know. |
|
| |||
| |||
| Hello, Köszönöm a gyors választ. Van telepítve a kamera driver, de a kamera azt mondja, hogy "számítógép csatlakoztatás" minden time.When i csatlakozik egy másik PC-vizsgálat a kamera, csak mutatta, hogy az üzenet "kapcsoló kamera" egy vagy két második, majd csatlakozik egészségére. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbáld újra telepítése szoftver / driver.
| |||
| |||
| Szia, én újra telepíteni a vezető, hanem a kamera azt mondja, hogy "számítógép csatlakoztatás" minden time.it mutatja az üzenet egy pár másodpercig, majd csatlakozik, mikor próbáltam egy másik számítógéphez, egészségére, |
|
| |||
| |||
| Ez nem történt velem, de azt megelőzően azt valószínűleg próbálja a rendszer-visszaállítás vagy teljesen eltávolítani a szoftvert, a rendszerleíró adatbázis használatával tisztább törli a rendszerleíró értékek és a dolgok, és próbálja újra telepít |
|
| |||
| |||
| Ne küldj duplikált threads, köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Nem gond, hogy sajnálom, de az utolsó szál I posted is további info én nem nyújtotta be korábban, mint én próbáltam csatlakozó az MP3-hoz lát ha ez csatlakozni, ami akar, és azt is, miért couldnt megtalálja a rendszer-visszaállítás my pc, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép | Marian M | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 21. november 2008 07:49 |
| A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? | Ashley S | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 21. november 2008 01:01 |
| Problémák összekötő My Sony Cyber shot kamera | Privát Baldrick | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 31. október 2008 08:54 |
| Kamera Játék Up | Help1inghand | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 11. október 2008 06:20 |
| CCTV kamera csatlakoztatása a számítógéphez | theoldman | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 22. június 2007 15:43 |
| Téma eszközök | |
| |