פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

חיבור המצלמה

Reply

שרשרת כלים
Old 9 מרס 2008, 13:04
קבוצת חברות חדשות

Default חיבור המצלמה

שלום, כדי להתחיל עם תסביר לי אני לא מומחה user.I מחובר למחשב מצלמה כדי להוריד כמה pics. המחשב היה מראה את זה על המסך היה נשלף הכירו את הדיסק, אז הוצאתי את הכבל כוח בחוץ בטעות או להשתיק את זה, עכשיו כשאני לחבר את המצלמה, המצלמה היא אומרת חיבור למחשב אך doesn't, ואין התקן אחסון נשלף זוהה על pc.I מחובר יש את המצלמה למחשב אחר succesfully.I מחשבה לגבי להסתכל על שחזור המערכת אבל נראה dont יוכלו למצוא אותו על pc.Havent לי מושג אם thats בדרך הנכונה כדי go.Hope מישהו יכול לעזור לי בקוצר רוח לשמוע out.Look אחד או יותר מכם PC מומחים
בברכה PW ilkin
Old 9 מרס 2008, 13:22
קבוצת תורמים

Default חיבור המצלמה

כשאתה אומר "אני מחובר א מצלמה כדי להוריד את התמונות כ: "האם אתה מתכוון ניסו להעלות תמונות מן המצלמה אל המחשב?, ואם כן אתה לא צריך תוכנה כדי לעשות זאת, בדרך כלל theres דיסק שמגיע עם המצלמה המאפשר זאת, בכל מקרה לחיבור מצלמה ואז ללכת "הסר חומרה באופן בטוח" בסרגל הכלים שלך ולהסיר את המצלמה משם, אם הוא מראה, ברגע שאתה מקבל pop up אומר "החומרה בבטחה הורידו עכשיו זה בטוח לנתק את *******" לאחר מכן לנתק את המצלמה ולהפעיל מחדש את המחשב לאחר והפעלה שוב ואז לבדוק אם את קבועה אם לא תודיע לי.
Old 9 מרס 2008, 14:05
קבוצת חברות חדשות

Default חיבור המצלמה

שלום, תודה על תגובה מהירה.
אני התקנתי את המצלמה מצלמת את הנהג אבל הוא אומר "חיבור מחשב" כל time.When אני מחובר למחשב אחר כדי לבדוק את המצלמה, זה רק הראה את ההודעה "חיבור מצלמה" לרגע או שניים, ואז מחובר
לחיים.
Old 9 מרס 2008, 14:10
מנהל קבוצת

Default חיבור המצלמה

נסה להתקין מחדש את התוכנה / מנהל ההתקן.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 מרס 2008, 14:37
קבוצת חברות חדשות

Default חיבור המצלמה

היי, יש לי את התקנת מנהל ההתקן של המצלמה, אבל הוא אומר לי "חיבור מחשב" כל time.it מציג את ההודעה במשך כמה שניות לאחר מכן מתחבר, כאשר ניסיתי אותו על מחשב אחר,
לחיים,
Old 9 מרס 2008, 15:11
קבוצת תורמים

Default חיבור המצלמה

זה לא קרה לי לפני אבל עשה את זה הייתי כנראה לנסות לשחזר מערכת או הסרת תוכנה לחלוטין, בעזרת הרישום מנקה למחוק את כל ערכי הרישום וכאלה ונסה להתקין שוב
Old 10 מרס 2008, 05:53
מנהל קבוצת

Default חיבור המצלמה

נא לא לפרסם פתילים כפולים, תודה.
Old 10 מרס 2008, 06:41
קבוצת חברות חדשות

Default חיבור המצלמה

אין בעיה, מצטער על זה, אבל אני האחרון פתיל פורסם גם להוסיף מידע לא היה לי שהוגשו בעבר, כמו, ניסיתי חיבור MP3 כדי לראות אם הוא מעוניין להתחבר, אותם wouldnt וגם למה אני couldnt למצוא שחזור המערכת המחשב שלי,
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה מריאן ז Digital Imaging & מדפסות 2 21st נובמבר 2008 07:49
הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? Ashley S Digital Imaging & מדפסות 3 21st נובמבר 2008 01:01
בעיות בחיבור שלי מצלמה Sony Cyber shot פרטי Baldrick Digital Imaging & מדפסות 8 31 אוקטובר 2008 08:54
מצלמה משחק למעלה Help1inghand Digital Imaging & מדפסות 7 11th אוקטובר 2008 06:20
Cctv חיבור המצלמה למחשב theoldman Digital Imaging & מדפסות 2 22 יוני 2007 15:43
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.