![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, כדי להתחיל עם תסביר לי אני לא מומחה user.I מחובר למחשב מצלמה כדי להוריד כמה pics. המחשב היה מראה את זה על המסך היה נשלף הכירו את הדיסק, אז הוצאתי את הכבל כוח בחוץ בטעות או להשתיק את זה, עכשיו כשאני לחבר את המצלמה, המצלמה היא אומרת חיבור למחשב אך doesn't, ואין התקן אחסון נשלף זוהה על pc.I מחובר יש את המצלמה למחשב אחר succesfully.I מחשבה לגבי להסתכל על שחזור המערכת אבל נראה dont יוכלו למצוא אותו על pc.Havent לי מושג אם thats בדרך הנכונה כדי go.Hope מישהו יכול לעזור לי בקוצר רוח לשמוע out.Look אחד או יותר מכם PC מומחים בברכה PW ilkin |
|
| |||
| |||
| כשאתה אומר "אני מחובר א מצלמה כדי להוריד את התמונות כ: "האם אתה מתכוון ניסו להעלות תמונות מן המצלמה אל המחשב?, ואם כן אתה לא צריך תוכנה כדי לעשות זאת, בדרך כלל theres דיסק שמגיע עם המצלמה המאפשר זאת, בכל מקרה לחיבור מצלמה ואז ללכת "הסר חומרה באופן בטוח" בסרגל הכלים שלך ולהסיר את המצלמה משם, אם הוא מראה, ברגע שאתה מקבל pop up אומר "החומרה בבטחה הורידו עכשיו זה בטוח לנתק את *******" לאחר מכן לנתק את המצלמה ולהפעיל מחדש את המחשב לאחר והפעלה שוב ואז לבדוק אם את קבועה אם לא תודיע לי. |
|
| |||
| |||
| שלום, תודה על תגובה מהירה. אני התקנתי את המצלמה מצלמת את הנהג אבל הוא אומר "חיבור מחשב" כל time.When אני מחובר למחשב אחר כדי לבדוק את המצלמה, זה רק הראה את ההודעה "חיבור מצלמה" לרגע או שניים, ואז מחובר לחיים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להתקין מחדש את התוכנה / מנהל ההתקן.
| |||
| |||
| היי, יש לי את התקנת מנהל ההתקן של המצלמה, אבל הוא אומר לי "חיבור מחשב" כל time.it מציג את ההודעה במשך כמה שניות לאחר מכן מתחבר, כאשר ניסיתי אותו על מחשב אחר, לחיים, |
|
| |||
| |||
| זה לא קרה לי לפני אבל עשה את זה הייתי כנראה לנסות לשחזר מערכת או הסרת תוכנה לחלוטין, בעזרת הרישום מנקה למחוק את כל ערכי הרישום וכאלה ונסה להתקין שוב |
|
| |||
| |||
| נא לא לפרסם פתילים כפולים, תודה. |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, מצטער על זה, אבל אני האחרון פתיל פורסם גם להוסיף מידע לא היה לי שהוגשו בעבר, כמו, ניסיתי חיבור MP3 כדי לראות אם הוא מעוניין להתחבר, אותם wouldnt וגם למה אני couldnt למצוא שחזור המערכת המחשב שלי, |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה | מריאן ז | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 21st נובמבר 2008 07:49 |
| הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? | Ashley S | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21st נובמבר 2008 01:01 |
| בעיות בחיבור שלי מצלמה Sony Cyber shot | פרטי Baldrick | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 31 אוקטובר 2008 08:54 |
| מצלמה משחק למעלה | Help1inghand | Digital Imaging & מדפסות | 7 | 11th אוקטובר 2008 06:20 |
| Cctv חיבור המצלמה למחשב | theoldman | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 22 יוני 2007 15:43 |
| שרשרת כלים | |
| |