mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Jungiamieji kameros

Reply

Temos įrankiai
Old 9 kovas 2008, 13:04
Naujas Narys

Sveiki, Norėdami pradėti aš paaiškinti, aš nesu ekspertas PC user.I prijungti kamerą prie atsisiųsti kai nuotraukų. PC buvo parodyta ekrane ji pripažino nuimamas diskas, tada aš ištraukti maitinimo kabelį iš klaidą ir uždaryti jį žemyn, o dabar kai prijungiu kamera, vaizdo kameros sako jis jungiasi prie kompiuterio, tačiau doesnt ir nėra išimamos laikymo įrenginys aptikta pc.I prijungėte kamerą prie kito kompiuterio succesfully.I galvojo apie žvelgdamas į System Restore, bet Dont atrodo, kad būtų galima jį rasti mano pc.Havent raktas, jeigu thats right way to go.Hope kas nors gali man padėti out.Look perduoti nagrinėti iš vieno arba daugiau iš jūsų kompiuterio ekspertai
Dėl PW ILKIN
Old 9 kovas 2008, 13:22
Donorų grupės

Kai sakote "Aš prijungtas kamera Norėdami parsisiųsti Sujunk "Ar tai jūs bandėte įkelti nuotraukas iš fotoaparato į kompiuterį? ir, jei taip nėra jums reikia programinė įranga, tai padaryti, paprastai Theres disko, kuris ateina su kamera, kuri tai leidžia, anyway prisijungti fotoaparato, tada eikite į "saugiai Remove Hardware" savo įrankių juostoje ir pašalinti iš ten kamera, jeigu jis įrodo, kai gaunate Iššokantis sakydamas: "Hardware saugiai pašalintos dabar yra saugu atjungti savo *******" tada atjunkite fotoaparatą ir perkraukite kompiuterį, kai bus parengta ir pradėta iš naujo, tada pažymėkite, jei jos nustatytos, jeigu ne let me know.
Old 9 kovas 2008, 14:05
Naujas Narys

Sveiki, Dėkojame už greitą atsakymą.
Turiu įdiegta kamera vairuotojas, bet kamera sako, kad ji "sujungti kompiuterį" visi time.When i prijungti prie kito kompiuterio į bandymų kamerą, ji tik parodė pranešimą "prijungti kamerą" už antrą arba du tada prijungti
į sveikatą.
Old 9 kovas 2008, 14:10
Administrator Grupė

Pabandykite iš naujo įdiegti programinę įrangą / vairuotojas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 kovas 2008, 14:37
Naujas Narys

Sveiki, aš iš naujo įdiegti tvarkyklę, o kamera tai man sako "Connecting kompiuterį" visi time.it rodo žinia kelias sekundes tada jungia, kai aš išbandžiau ant kito kompiuterio,
į sveikatą,
Old 9 kovas 2008, 15:11
Donorų grupės

Tai neįvyko man anksčiau, bet ji man tikriausiai bandyti System Restore ar visiškai pašalinti programinę įrangą, naudojant Registry Cleaner ištrinti visus registro raktus ir kita, ir bandykite diegti iš naujo
Old Kovas 10, 2008, 05:53
Administrator Grupė

Please don't post dubliuoti temas, ačiū.
Old Kovas 10, 2008, 06:41
Naujas Narys

Jokių problemų, atsiprašau už tai, bet paskutinio pokalbio I posted taip pat buvo įtraukti Info nebuvo pateikti anksčiau, pavyzdžiui, aš stengiausi sujungti MP3 pamatyti, jei jis būtų sujungti, kurį jis wouldnt ir kodėl aš couldnt rasti System Restore on Mano PC,
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.