![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, Vispirms es paskaidrošu es neesmu eksperts pc user.I savienots kameru lejupielādēt daži attēli. Pc tika rādīta ekrāna tā atzina noņemams disks, tad man velk elektrības kabelis, ko kļūdas un izslēdziet to, tagad, kad es varu pieslēgt kameru, kamera saka, ka tā ir saistīta ar datoru, bet doesn't, un nav noņemamās glabāšanas ierīce, kas konstatēti pc.I ir izveidots savienojums kameru uz citu pc succesfully.I domājis pievēršot System Restore, bet dont šķiet, varētu atrast to manu pc.Havent atrisinājums, ja thats pareizais veids, kā go.Hope kāds var man palīdzēt out.Look gaida dzirdēt no viena vai vairākiem no jums pc eksperti Regards PW ilkin |
|
| |||
| |||
| kad jūs sakāt: "Es savienots kameras ielādēt dažus pics "do you mean jūs mēģinājāt augšupielādēt attēlus no kameras uz datoru?, un ja tā nav jums programmatūru, lai to paveiktu, parasti theres diska, kas nāk ar kameru, kas pieļauj, anyway pieslēgties kameru un pēc tam doties uz "droši Remove Hardware" in your rīku joslu un izņemiet kameru no turienes, ja tas pierāda, kad jums pop up sakot "aparatūras droši aizvadīt, tagad ir droši Atvienojiet Jūsu *******" Tad atvienojiet kameru un restartējiet datoru, kad ir izveidota un darbojas atkal, pēc tam pārbauda, ja tās nosaka, ja ne let me know. |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Paldies par ātru atbildi. Man ir uzstādītas kameras šoferim, bet kamera saka, ka tā ir ", kas savieno datoru" visi time.When i savienots ar citu datoru, lai testa kameru, tā tikai bija ziņa "Pieslēgšana kameru" par otrās vai divas tad savienots urravas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet vēlreiz instalēšanas programmatūras / vadītāju.
| |||
| |||
| Hi, man ir atkal uzstādītas šoferim, bet kamera saka, man tas ir ", kas savieno datoru" visi time.it rāda ziņu par pāris sekundēm un tad pieslēdzas, kad es izmēģināju uz cita datora, urravas, |
|
| |||
| |||
| Tas nav noticis ar mani agrāk, bet tā nebija es droši vien mēģinātu sistēmu, atjaunot vai pilnībā atinstalēt programmatūru, izmantojot reģistra tīrāku izdzēst visu reģistru vērtības un stuff un mēģiniet instalēt vēlreiz |
|
| |||
| |||
| Lūdzu, pēc dublikāta pavedieni, thanks. |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, žēl, ka, bet pēdējā vītne I ievietojis arī pievienot info man nebija iesniegti agrāk, piemēram, esmu mēģinājis savieno mp3, lai redzētu, vai tas būtu savienojums, ko tā wouldnt un arī kāpēc i couldnt atrast System Restore uz mana pc, |
![]() |
|
| Bookmarks |