![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć, Na początek i wyjaśni Ja nie jestem ekspertem user.I komputer podłączony do kamery pobrać kilka fotek. PC była wyświetlana na ekranie to było uznane odłączalnego dysku, a następnie odciąga i kabel zasilający przez pomyłkę i wyłączania go, a teraz, kiedy podłączyć aparat fotograficzny, kamerę mówi jest podłączenie do komputera, ale nie robi, i nie ma Magazyn urządzenie wykryte na pc.I aparat podłączony do innego komputera succesfully.I myśli o patrząc w dont przywracanie systemu, ale wydają się być w stanie go znaleźć na mojej pc.Havent jeden wątek, jeżeli prawo thats sposób go.Hope ktoś może mi pomóc out.Look do przodu, aby usłyszeć od jednego lub więcej ekspertów jest szt.
Regards PW ilkin |
|
|
|||
|
|||
|
gdy powiesz "I podłączony jeden kamery Aby pobrać niektórych pics "masz na myśli ci próbował przesłać zdjęcia z aparatu do komputera?, a jeśli tak nie musisz oprogramowania to zrobić, zwykle theres dysku, który jest wyposażony w kamerę, która pozwala tym, mimo podłączenia aparatu fotograficznego, a następnie przejść do "Bezpieczne usuwanie sprzętu" w pasku narzędzi i wyjąć aparat z tego jeśli to pokazuje, kiedy się pop-up z napisem "bezpiecznie usunąć sprzęt jest teraz bezpiecznie odłączyć swój *******" następnie odłącz aparat i uruchom ponownie komputer, po uruchomieniu następnie ponownie sprawdzić, czy jego stałej, jeśli nie daj mi znać.
|
|
|
|||
|
|||
|
Witaj, Dziękuję za szybką odpowiedź.
Mam zainstalowane kamery sterownik kamery, ale twierdzi, że jest "łączący komputer" time.When i wszystkie podłączone do innego komputera, aby sprawdzić aparat, to tylko pokazał się komunikat "podłączenie kamery" na drugi lub dwóch połączonych następnie wiwaty. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spróbuj ponownego instalowania oprogramowania / sterownika.
|
|||
|
|||
|
Cześć, mam ponownie zainstalowany sterownik aparatu, ale mówi mi to "łączący komputer" time.it pokazuje wszystkie wiadomości na kilka sekund, a następnie podłącza się, gdy próbowałem go na innym komputerze,
wiwaty, |
|
|
|||
|
|||
|
To się nie stało, ale dla mnie to zrobił i prawdopodobnie próbę przywrócenia systemu lub całkowicie odinstalować oprogramowanie, za pomocą rejestru czystsze usunąć wszystkie rzeczy i wartości rejestru i spróbuj zainstalować ponownie
|
|
|
|||
|
|||
|
Proszę nie powielać wątków post, dzięki.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie ma problemu, ale do tego, ale ostatni wątek i wysłana została również dodanie informacji i nie złożone przed, jak, starałem podłączenia mp3, aby sprawdzić, czy to połączyć, które wouldnt, a także dlaczego i couldnt find przywracanie systemu na moim komputerze,
|