menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Pripojenie fotoaparátu

Reply

Thread Tools
Old 9.března 2008, 13:04
Nový člen skupiny

Default Pripojenie fotoaparátu

Ahoj, Pre začínajúcich aj vysvetlí som žiaden expert ks user.I pripojený fotoaparát stiahnuť niektoré fotky. PC bolo zobrazené na obrazovke bolo uznané vymeniteľný disk, potom som sa napájací kábel, ktoré chybu a ukončite ho, a teraz, keď som pripojiť fotoaparát, kameru hovorí, že je pre pripojenie k počítaču, ale doesnt, a nie je vyberateľné pamäťové zariadenia diagnostikovala na pc.I mať fotoaparát pripojený k inému počítaču succesfully.I myslela hľadá v obnovenia systému, ale zdá sa, dont môcť nájsť na mojich pc.Havent stopu, ak to je tou správnou cestou k go.Hope niekto mi môže pomôcť out.Look dopredu počuť z jednej alebo viacerých z vás ks odborníkmi
Ide PW ilkin
Old 9.března 2008, 13:22
Darcu Skupina

keď povieš: "Ja pripojený jeden fotoaparát stiahnuť niektoré fotky "máš na mysli sa snažíte nahrať fotografie z vášho fotoaparátu do počítača?, a ak tomu tak nie je, čo potrebujete software to urobiť, zvyčajne Theres disku, ktorý je dodávaný s fotoaparátom, ktorý toto umožňuje, rovnako pripojiť fotoaparát a potom prejsť na "Bezpečne odobrať hardware" v nástrojovej lište a vyberte fotoaparát z toho, ak sa ukazuje, že akonáhle sa dostanete pop až rčení "hardware bezpečne zneškodniť je teraz bezpečne odpojte *******" potom odpojte kameru a reštartujte počítač, raz hore a beží znova a potom skontrolovať, či jeho pevné ak nie dajte mi vedieť.
Old 9.března 2008, 14:05
Nový člen skupiny

Ahoj, ďakujem za rýchlu odpoveď.
Mám nainštalovaný ovládač kamery, ale kameru hovorí, že je "spájajúci počítač" všetky time.When aj pripojenie k inému počítaču test fotoaparátu, iba ukazuje, že toto posolstvo "pripojenie fotoaparátu" na druhej alebo dva potom pripojený
na zdravie.
Old 9.března 2008, 14:10
Administrátor Skupina

Skúste re-inštaláciu software / ovládače.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9.března 2008, 14:37
Nový člen skupiny

Ahoj, jsem znovu nainštalovali ovládače, ale kamera mi hovorí, že je "spájajúci počítač" všetky time.it ukazuje správa za pár sekúnd potom pripojí, keď som ju na inom počítači,
na zdravie,
Old 9.března 2008, 15:11
Darcu Skupina

To sa nestalo, aby mi pred ale udělal bych asi skúsiť obnovenie systému alebo úplne odinštalovať softvér, pomocou registra čistejšie vymazať všetky hodnoty registra a tak a spustite inštaláciu znovu
Old 10 marca 2008, 05:53
Administrátor Skupina

Please don't post duplicitní vlákna, vďaka.
Old 10 marca 2008, 06:41
Nový člen skupiny

Žiadny problém, sorry za to, ale posledný vlákno aj posta bola tiež pridáva aj informácie neboli predložené skôr, rád som sa pokúsil pripojenie mp3, či by spojenie, čo je aj dôvod, prečo by som i couldnt nájsť na obnovenie systému moje pc,
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát Marian M Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 21. novembra 2008 07:49
Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? Ashley S Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 21. novembra 2008 01:01
Problémy s pripojením môjho Sony Cyber záber kamery Súkromné bandelír Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 8 31. októbra 2008 08:54
Fotoaparát Prehrávanie Hore Help1inghand Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 7 11. októbra 2008 06:20
Pripojenie CCTV kamery do PC theoldman Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 2 22. júna 2007 15:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.