![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Pre začínajúcich aj vysvetlí som žiaden expert ks user.I pripojený fotoaparát stiahnuť niektoré fotky. PC bolo zobrazené na obrazovke bolo uznané vymeniteľný disk, potom som sa napájací kábel, ktoré chybu a ukončite ho, a teraz, keď som pripojiť fotoaparát, kameru hovorí, že je pre pripojenie k počítaču, ale doesnt, a nie je vyberateľné pamäťové zariadenia diagnostikovala na pc.I mať fotoaparát pripojený k inému počítaču succesfully.I myslela hľadá v obnovenia systému, ale zdá sa, dont môcť nájsť na mojich pc.Havent stopu, ak to je tou správnou cestou k go.Hope niekto mi môže pomôcť out.Look dopredu počuť z jednej alebo viacerých z vás ks odborníkmi Ide PW ilkin |
|
| |||
| |||
| keď povieš: "Ja pripojený jeden fotoaparát stiahnuť niektoré fotky "máš na mysli sa snažíte nahrať fotografie z vášho fotoaparátu do počítača?, a ak tomu tak nie je, čo potrebujete software to urobiť, zvyčajne Theres disku, ktorý je dodávaný s fotoaparátom, ktorý toto umožňuje, rovnako pripojiť fotoaparát a potom prejsť na "Bezpečne odobrať hardware" v nástrojovej lište a vyberte fotoaparát z toho, ak sa ukazuje, že akonáhle sa dostanete pop až rčení "hardware bezpečne zneškodniť je teraz bezpečne odpojte *******" potom odpojte kameru a reštartujte počítač, raz hore a beží znova a potom skontrolovať, či jeho pevné ak nie dajte mi vedieť. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, ďakujem za rýchlu odpoveď. Mám nainštalovaný ovládač kamery, ale kameru hovorí, že je "spájajúci počítač" všetky time.When aj pripojenie k inému počítaču test fotoaparátu, iba ukazuje, že toto posolstvo "pripojenie fotoaparátu" na druhej alebo dva potom pripojený na zdravie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste re-inštaláciu software / ovládače.
| |||
| |||
| Ahoj, jsem znovu nainštalovali ovládače, ale kamera mi hovorí, že je "spájajúci počítač" všetky time.it ukazuje správa za pár sekúnd potom pripojí, keď som ju na inom počítači, na zdravie, |
|
| |||
| |||
| To sa nestalo, aby mi pred ale udělal bych asi skúsiť obnovenie systému alebo úplne odinštalovať softvér, pomocou registra čistejšie vymazať všetky hodnoty registra a tak a spustite inštaláciu znovu |
|
| |||
| |||
| Please don't post duplicitní vlákna, vďaka. |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, sorry za to, ale posledný vlákno aj posta bola tiež pridáva aj informácie neboli predložené skôr, rád som sa pokúsil pripojenie mp3, či by spojenie, čo je aj dôvod, prečo by som i couldnt nájsť na obnovenie systému moje pc, |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Problémy s pripojením môjho Sony Cyber záber kamery | Súkromné bandelír | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 8 | 31. októbra 2008 08:54 |
| Fotoaparát Prehrávanie Hore | Help1inghand | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 11. októbra 2008 06:20 |
| Pripojenie CCTV kamery do PC | theoldman | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 22. júna 2007 15:43 |
| Thread Tools | |
| |