мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Спајање камере

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Јул 2008, 13:04
Нови члан групе

Поздрав, Да бисте почели са ћу објаснити Нисам експерт пц усер.И повезан камере скинути неке слике. ПЦ је приказано на екрану је препознао један уклоњиви диск, а затим и на кабл за напајање издвајали из грешком и затворио га, сада када сам повезати камеру, камера говори да је повезан на рачунар, али се и не постоји уклоњиви уређај за складиштење на пц.И Открили су прикључене камере на други пц суццесфуллы.И мислио о гледањем у систем вратити али донт чинити се бити у могућности наћи на мом пц.Хавент ако један траг који је прави начин да се го.Хопе може неко помоћ мене оут.Лоок напред за чути од једне или више од вас пц стручњака
Регардс ПУ илкин
Old 9. Јул 2008, 13:22
Донаторска Група

кад ти кажеш: "Ја повезани један Камера скинути неке слике "то мислиш сте покушали да отпремите слике из свог фотоапарата на рачунар?, а ако тако не морате то учинити софтвера, обично Тхереса диск који сте добили са камером која омогућава овај, ионако спајање камере, а затим идите на "сигурно премештање хардвер" у линији са алаткама и извадите камеру од тамо ако се приказује, након што добијете поп-уп казивање "хардвер сигурно уклоњен је сада сигурно искључити ваш *******" затим искључите камеру и поново покрените рачунар, након што се тада поново приказују и проверите да ли је његова фиксна ако не јави ми.
Old 9. Јул 2008, 14:05
Нови члан групе

Поздрав, хвала за брз одговор.
Имам инсталиран дривер камере али камера говори да је "повезује рачунар" за све тиме.Ухен и на друго рачунар спојено на тест камере, само показао поруку "цоннецтинг камере" за секунду или двије затим спојени
живели.
Old 9. Јул 2008, 14:10
Администратор Гроуп

Покушајте поново инсталирање софтуаре / дривер.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 9. Јул 2008, 14:37
Нови члан групе

Здраво, ја сам поново инсталирали управљачки програм, али камера ми каже да је "повезује рачунар" за све тиме.ит приказује поруку за пар секунди, а затим повезује, када сам га на другом рачунару
живели,
Old 9. Јул 2008, 15:11
Донаторска Група

То се није десило да ме пре, али сам вероватно испробати систем вратити или потпуно деинсталирање софтвера, помоћу Регистры чисти избрисати сви Регистры вредности и ствари и покушајте поново инсталирање
Old 10. Јан 2008, 05:53
Администратор Гроуп

Молимо, немојте постављати дупле теме, хвала.
Old 10. Јан 2008, 06:41
Нови члан групе

Нема проблема, извињавамо се за то, али је задња нит ја објављено је такође додао инфо сам имала пре него што не подноси, као што сам покушао повезивању мп3 да ли би то повезивање, што га уоулднт и зашто сам цоулднт пронаћи систем вратити на мој пц,
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц