az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Kamera bağlama

Reply

Konu Araçları
Old 9 Mart 2008, 13:04
Yeni Üye Grubu

Default Kamera bağlama

Merhaba, i Açıklayabilirim hiçbir uzman adet pm bazı resimlerim indirmek için bir kamera bağlı user.I başlamak için. PC bir çıkarılabilir disk tanınan vardı ekranda, sonra dışarı yanlışlıkla güç kablosu çekti gösteren ve bunu kapatmak, şimdi ne zaman i kamera bağladığınızda, kamera bu bilgisayar ama doesnt bağlanırken, ve yok olduğunu söyledi çıkarılabilir depolama aygıtı pc.I üzerinde tespit başka bir PC succesfully.I sanılıyor hakkında sistem geri yükleme bakıp ama dont kamera bağladıysanız gibi go.Hope eğer şu doğru yol benim pc.Havent bir ipucu üzerinde bulmak gerek Biri bana doğru bir veya daha fazla PC uzmanları dinlemek out.Look yardımcı olabilir
Regards PW ilkin
Old 9 Mart 2008, 13:22
Bağış Grubu

Default Kamera bağlama

Ne zaman "Bir bağlı söylüyorlar Kamera eğer bu yüzden bunu yapmak için yazılım gerekmez "size fotoğraf yüklemek için kamera bilgisayarınıza kadar çalıştı? demek ve bazı resimleri indirmek için, normalde bu sağlayan kamera, yine ile bağlanacak gelir bir disk Theres Kamera ve sonra "güvenli" için araç çubuğunda donanım kaldırmak gidip oradan eğer gösteren kamera kaldırın, sonra yukarı "donanım güvenle şimdi çıkarın güvenle kaldırılan söyleyerek bir pop sizin *******" sonra kamera çıkarın ve PC'nizi yeniden başlatın, sonra yukarı ve kendi sabit eğer izin bana haber daha sonra kontrol çalışıyor.
Old 9 Mart 2008, 14:05
Yeni Üye Grubu

Default Kamera bağlama

Merhaba, hızlı cevap için teşekkür ederiz.
Ben ancak kamera sürücüsü yüklediyseniz kamera da "" tüm time.When başka bir kamera test etmek için bilgisayara bağlı I bilgisayar bağlantı olduğunu söylüyor, sadece için mesaj "kamera bağlanma" gösterdi bir veya iki saniye sonra bağlı
peynir.
Old 9 Mart 2008, 14:10
Yönetici Grubu

Default Kamera bağlama

Yeniden yazılım yüklemeyi deneyin / sürücüsü.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 Mart 2008, 14:37
Yeni Üye Grubu

Default Kamera bağlama

Merhaba, yeniden ancak sürücü yüklediyseniz kamera da "" tüm time.it saniyelik bir çift için daha sonra mesajı gösterir, ben başka bir bilgisayarda denedim bağlayan bilgisayar bağlantı olduğunu söylüyor,
peynir,
Old 9 Mart 2008, 15:11
Bağış Grubu

Default Kamera bağlama

Bu beni daha önce oldu değil ama ben belki sistem geri yükleme veya tamamen yazılımı kaldırmayı deneyin de yaptım kullanarak bir kayıt defteri tüm kayıt defteri değerlerini falan ve yeniden yüklemeyi deneyin silmek temiz
Old Mart 2008, 05:53 10
Yönetici Grubu

Default Kamera bağlama

Lütfen, teşekkür çoğaltmak Threads göndermeyin.
Old Mart 2008, 06:41 10
Yeni Üye Grubu

Default Kamera bağlama

Sorun, bunun için, ama maalesef son iplik Ben de yayınlanmıştır önce sunulmamış vardı bilgi I ekleyerek olduğu gibi, i eğer, böyle wouldnt ve bağlanmak edeceğini de neden sisteme geri bulmak couldnt see mp3 bağlantı denedi benim, pc
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından