менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Підключення камери

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 березня 2008, 13:04
Нові члени групи

Привіт, для початку я поясню, я не є експертом PC user.I пов'язано камера завантаження фотографії. ПК був показати на екрані він був визнаний знімний диск, потім я витягнув з силового кабелю по помилку, і закрили її, то при підключенні камери, камери говорить, що це з'єднання з комп'ютером, але doesn't, і немає знімні пристрої зберігання даних, виявлене на pc.I підключив камеру до іншого комп'ютера succesfully.I думки про дивитися у відновлення системи, але Dont мабуть, зможуть знайти її на своєму pc.Havent натяк якщо Thats вірний шлях до go.Hope хтось може мені допомогти out.Look очікуємо почути від одного або кількох з ваших комп'ютерів експерти
Regards PW Ilkin
Old 9 березня 2008, 13:22
Донор групи

коли ви говорите "я пов'язав камера для завантаження фото "Значить, ви намагалися завантажити зображення з камери на комп'ютер?, і якщо так робити не потрібно програмного забезпечення для цього, як правило, Theres диску, який поставляється разом з камерою, що дозволяє цим, у всякому разі підключіть камери, а потім виберіть "Safely Remove Hardware" у вашій панелі інструментів і зніміть камеру там, якщо він показує, як тільки ви отримаєте спливаюче кажу "Hardware безпечно видалити його тепер можна безпечно від'єднати ваш *******" Потім вимкніть камеру і перезавантажте комп'ютер, раз і працює потім знову перевірити, якщо її фіксованою, якщо не дай мені знати.
Old 9 березня 2008, 14:05
Нові члени групи

Привіт, Дякую за швидку відповідь.
Я встановив драйвер камери, але камеру говорить, що це "Підключення комп'ютера" всі time.When я підключений до іншого комп'ютера, щоб перевірити камеру, вона лише показала повідомленні "Підключення камери" на другий чи два, то пов'язано
ура.
Old 9 березня 2008, 14:10
Адміністратор групи

Спробуйте повторно встановлювати програмне забезпечення / драйвер.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 9 березня 2008, 14:37
Нові члени групи

Привіт, я повторно встановлений драйвер, але камера мені каже "Підключення комп'ютера" всі time.it показує повідомлення на пару секунд, а потім підключається, коли я намагалася її на іншому комп'ютері,
ура,
Old 9 березня 2008, 15:11
Донор групи

Цього не сталося зі мною раніше, але це зробив я, напевно, спробувати відновлення системи або повністю видалити програмне забезпечення, використовуючи Registry Cleaner видалити всі значення реєстру і інше, і спробуйте встановити знову
Old 10 березня 2008, 05:53
Адміністратор групи

Будь ласка, не залишайте дублікат теми, спасибо.
Old 10 2008 березень, 06:41
Нові члени групи

Це не проблема, вибачте за це, але остання нитка, я опублікував також додавання інформації я не уявляла раніше, як я спробував підключення МР3, щоб побачити, якщо воно буде підключатися, який вона Wouldnt, а також, чому я Couldnt знайти на відновлення системи мій комп'ютер,
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.