![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, для початку я поясню, я не є експертом PC user.I пов'язано камера завантаження фотографії. ПК був показати на екрані він був визнаний знімний диск, потім я витягнув з силового кабелю по помилку, і закрили її, то при підключенні камери, камери говорить, що це з'єднання з комп'ютером, але doesn't, і немає знімні пристрої зберігання даних, виявлене на pc.I підключив камеру до іншого комп'ютера succesfully.I думки про дивитися у відновлення системи, але Dont мабуть, зможуть знайти її на своєму pc.Havent натяк якщо Thats вірний шлях до go.Hope хтось може мені допомогти out.Look очікуємо почути від одного або кількох з ваших комп'ютерів експерти Regards PW Ilkin |
|
| |||
| |||
| коли ви говорите "я пов'язав камера для завантаження фото "Значить, ви намагалися завантажити зображення з камери на комп'ютер?, і якщо так робити не потрібно програмного забезпечення для цього, як правило, Theres диску, який поставляється разом з камерою, що дозволяє цим, у всякому разі підключіть камери, а потім виберіть "Safely Remove Hardware" у вашій панелі інструментів і зніміть камеру там, якщо він показує, як тільки ви отримаєте спливаюче кажу "Hardware безпечно видалити його тепер можна безпечно від'єднати ваш *******" Потім вимкніть камеру і перезавантажте комп'ютер, раз і працює потім знову перевірити, якщо її фіксованою, якщо не дай мені знати. |
|
| |||
| |||
| Привіт, Дякую за швидку відповідь. Я встановив драйвер камери, але камеру говорить, що це "Підключення комп'ютера" всі time.When я підключений до іншого комп'ютера, щоб перевірити камеру, вона лише показала повідомленні "Підключення камери" на другий чи два, то пов'язано ура. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте повторно встановлювати програмне забезпечення / драйвер.
| |||
| |||
| Привіт, я повторно встановлений драйвер, але камера мені каже "Підключення комп'ютера" всі time.it показує повідомлення на пару секунд, а потім підключається, коли я намагалася її на іншому комп'ютері, ура, |
|
| |||
| |||
| Цього не сталося зі мною раніше, але це зробив я, напевно, спробувати відновлення системи або повністю видалити програмне забезпечення, використовуючи Registry Cleaner видалити всі значення реєстру і інше, і спробуйте встановити знову |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, не залишайте дублікат теми, спасибо. |
|
| |||
| |||
| Це не проблема, вибачте за це, але остання нитка, я опублікував також додавання інформації я не уявляла раніше, як я спробував підключення МР3, щоб побачити, якщо воно буде підключатися, який вона Wouldnt, а також, чому я Couldnt знайти на відновлення системи мій комп'ютер, |