![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Имам купи инфрачервения жични CCTV камера, че бих искал да се поберат в една птица гнездо кутия. Причината Купих жични, е така, защото той се захранва от вътре, така че не трябва да тече отделно захранване с nestbox, както бих с безжични, имам резервен PCI слот в моя компютър, и аз искам да потока от камерата, за да мога да гледам действие. Настройката купих от Ebay Ново в £ 20 вкл. Del е .. PICKUP устройство 1 / 3 видео сензор Система: PAL / NTSC Валидност на пикселите: PAL 628 * 582 / NTSC 510 * 492 Снимка площ: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Хоризонтална определението: 380 линия Сканиране честота: 50Hz PAL / NTSC 60Hz Минимална осветеност: 0LUX Чувствителност: 18 DB-AGL ON-OFF Автоматично конверсия на Дневна и нощта Дневна (цветен) / Инфра-червен Нощ (B / W) Захранване: 12V DC 500 mA (включен)
някой помогне, моля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не съм, че с опит с тези неща, но мисля, че имате нужда от PCI DVR Card.
Виж> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html В зависимост от връзката, идващи от Видеонаблюдение съществуват няколко различни вида. Лесният Предполагам би било да се получи DVR PCI карта, която приема Ариел тип тапи тогава се Видеонаблюдение камери, които използват този тип също. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Благодаря също и за вас вид дарение, тя наистина помага. :) Вашият профил е бил обновен да отразява вашата щедрост. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какъв цифров фотоапарат? Аз съм се нов цифров фотоапарат | Мариян M | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2008 07:49 |
| Най-добър цифров фотоапарат, за да купя? | Ашли S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 ноември 2008 01:01 |
| Проблеми, свързващ моя Sony Cyber сачми Камера | Частни Baldrick | Digital Imaging & Принтери | 8 | 31 Окт 2008 08:54 |
| Камера Възпроизвеждане Up | Help1inghand | Digital Imaging & Принтери | 7 | 11 Окт 2008 06:20 |
| Свързване на фотоапарат | lunesdale | Digital Imaging & Принтери | 7 | 10 Март 2008 06:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |