![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jsem koupil infračervené wired CCTV kamery, které bych rád, aby se vešly do Bird Nest Box. Důvodem Koupil jsem wired je, protože je napájen z uvnitř, takže si nemusíte spouštět samostatné napájení nestbox, jako bych s bezdrátovým, mám náhradní PCI slotu v počítači, a chci, aby proud z fotoaparát, takže můžu sledovat akce. V nastavení jsem koupil z Ebay Nový na 20 liber vč Del je .. Snímací zařízení 1 / 3 video senzoru Systém: PAL / NTSC Platnost pixel: 628 * 582 PAL / NTSC 510 * 492 Obrazová plocha: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4.69 * 3.45 Horizontální vymezení: 380 řádek Scan frekvence: 50 Hz PAL / NTSC 60Hz Minimální osvětlení: 0LUX Citlivost: +18 DB-AGL ON-OFF Automatický přepočet na denní nebo noční Daytime (barva) / Infra-Red Night (B / W) Napájení: 12V DC 500mA (součástí dodávky)
pomozte někdo prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem zkušený, že se tyhle věci, ale myslím, že budete potřebovat DVR PCI karta.
Viz> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html V závislosti na spojení přicházející z CCTV existuje několik různých typů. Myslím, že nejsnazší by bylo získat DVR PCI karta, která přijímá Ariel typ zástrčky pak dostanete CCTV kamery, které používají tento typ také. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Děkujeme také za vás druhu darování, že opravdu pomáhá. :) Váš účet byl aktualizován, aby odrážel vaši velkorysost. |