![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω αγοράσει ένα ενσύρματο CCTV υπέρυθρη κάμερα, που θα ήθελα να χωρέσει σε μια φωλιά πουλιών. Ο λόγος που αγόρασα ενσύρματο, είναι γιατί τροφοδοτείται από εσωτερικούς χώρους, οπότε δεν έχω να τρέχει σε ξεχωριστό τροφοδοτικό nestbox, όπως θα ήθελα να με ασύρματο, έχω μια εφεδρική υποδοχή PCI στο pc μου, και θέλω να ρεύμα από την κάμερα, γι 'αυτό μπορούν να παρακολουθήσουν τη δράση. Η εγκατάσταση που αγόρασα από Ebay Νέο σε £ 20 inc Del είναι .. Pickup συσκευή 1 / 3 του αισθητήρα βίντεο Σύστημα: PAL / NTSC Ισχύς pixel: PAL 628 * 582 / NTSC 510 * 492 Εικόνα περιοχή: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Οριζόντια ορισμό: 380 γραμμή Σάρωση συχνότητας: 50HZ PAL / NTSC 60Hz Ελάχιστος φωτισμός: 0LUX Ευαισθησία: +18 DB-AGL ON-OFF Αυτόματη μετατροπή στις ημέρας ή της νύχτας Daytime (χρώμα) / υπέρυθρου Νύχτα (Β / Δ) Τροφοδοσία: 12V DC 500mA (περιλαμβάνεται)
κανέναν βοήθεια παρακαλώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ότι δεν είμαι έμπειρος με αυτά τα πράγματα, αλλά νομίζω ότι χρειάζονται μια PCI κάρτα DVR.
Βλέπε> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html Ανάλογα με τη σύνδεση που προέρχονται από το CCTV υπάρχουν μερικά διαφορετικά είδη. Μάλλον ευκολότερο θα είναι να έχετε ένα DVR PCI Card ότι αποδέχεται την Ariel τύπου βύσματα και μετά σε πιάνει CCTV κάμερες που χρησιμοποιούν επίσης αυτό το είδος. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ επίσης για τη δωρεά σας είδος, αυτό θα βοηθήσει πραγματικά. :) Ο λογαριασμός σας έχει αναβαθμιστεί ώστε να αντικατοπτρίζει τη γενναιοδωρία σας. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή | Marian M | Digital Imaging & Printers | 2 | 21 Νοε 2008 07:49 |
| Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 Νοε 2008 01:01 |
| Προβλήματα σύνδεσης μου Sony Cyber shot Κάμερα | Ιδιωτική Baldrick | Digital Imaging & Printers | 8 | 31 Οκτ 2008 08:54 |
| Κάμερα Παίζοντας Up | Help1inghand | Digital Imaging & Printers | 7 | 11 Οκτ 2008 06:20 |
| Σύνδεση της κάμερας | lunesdale | Digital Imaging & Printers | 7 | 10 Μαρ 2008 06:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |