![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja sam kupio infracrveni ožičen CCTV kamere, koje bih želio stati u Ptica Gnijezdo Box. Razlog sam kupio ožičen je jer je iz powered zatvorenom prostoru, tako da ne moram izvoditi odvojene napajanje na nestbox, kako bih sa bežični, imam rezervni PCI utor u mojem pc, i želim tok iz kamere, tako da možete gledati u akciju. Setup sam kupio od Ebay Novo na £ 20 inc Del je .. Gramofonska uređaj 1 / 3 video senzor Sistem: PAL / NTSC Valjanost pixel: 628 * 582 PAL / NTSC 510 * 492 Picture površina: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Horizontalna definicija: 380 linija Skeniranja frekvencija: 50Hz PAL / NTSC 60HZ Minimalna rasvjete: 0LUX Osjetljivost: 18 DB-AGL ON-OFF Automatska konverzija o danu ili noći Danu (boja) / Infra-Crveni Noć (B / W) Napajanje: 12V DC 500mA (uključen)
bilo tko pomoć ugoditi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne da s tom stvari iskusne ali mislim da vam je potrebna PCI DVR kartica.
Vidi> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html Ovisno o vezi dolaze iz CCTV postoji nekoliko različitih vrsta. Najlakši mislim da bi se dobili DVR PCI karticu koja prihvaća Ariel tip utikači onda dobiti CCTV kamerama koje koriste tu vrstu također. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hvala i za koju vrstu donaciju, to stvarno pomaže. :) Vaš račun je nadograditi na odražavaju Vašu velikodušnost. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji digitalni fotoaparat? Im 'uzimajući novu digitalnu kameru | Marian M | Digital Imaging & Pisači | 2 | 21. studeni 2008 07:49 |
| Najbolji digitalni fotoaparat kupiti? | Ashley S | Digital Imaging & Pisači | 3 | 21. studeni 2008 01:01 |
| Problemi povezivanje moj Sony Cyber shot fotoaparata | Private Baldrick | Digital Imaging & Pisači | 8 | 31. listopad 2008 08:54 |
| Igranje Kamera Gore | Help1inghand | Digital Imaging & Pisači | 7 | 11. listopad 2008 06:20 |
| Spajanje kamere | lunesdale | Digital Imaging & Pisači | 7 | 10. ožujak 2008 06:41 |
| Thread Tools | |
| |