![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Én vettem egy infravörös vezetékes CCTV kamera, hogy én szeretném, hogy illeszkedjen a Bird tojóláda. Azért vettem vezetékes, mert a zárt térben van, így nem kell különálló tápegységet nestbox, ahogy azt a vezeték nélküli, van egy tartalék pci slot in my pc, és azt szeretné, hogy a patak a kamera, így tudom nézni a keresetet. A beállítás vettem az Ebay az 20 £ New inc Del van .. Pickup készülék 1 / 3 videó érzékelő Rendszer: PAL / NTSC Érvényesség pixel: 628 * 582 PAL / NTSC 510 * 492 Kép terület: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Vízszintes meghatározás: 380 tétel Beolvasás frekvencia: 50Hz PAL / NTSC 60Hz Minimum illumination: 0LUX Érzékenység: 18 DB-AGL ON-OFF Automatikus átváltás a nappali vagy éjszakai A nappali (színes) / infravörös Night (B / W) Power Supply: 12V DC 500mA (tartozék)
anybody help please |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok tapasztalt, hogy ez a cucc, de azt hiszem szükségem van egy DVR PCI kártya.
Lásd> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html Attól függően, hogy a kapcsolat érkező CCTV néhány különböző típusú. A legegyszerűbb azt hiszem az lenne, hogy egy DVR PCI kártya, hogy elfogadja az Ariel típusú plugs akkor kap CCTV kamerák használatát, hogy a típus is. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm neked is természetbeni adományt, ez tényleg segít. :) Fiókját korszerűsítették, hogy az tükrözze a nagylelkûség. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép | Marian M | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 21. november 2008 07:49 |
| A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? | Ashley S | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 21. november 2008 01:01 |
| Problémák összekötő My Sony Cyber shot kamera | Privát Baldrick | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 31. október 2008 08:54 |
| Kamera Játék Up | Help1inghand | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 11. október 2008 06:20 |
| Connecting kamera | lunesdale | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 10. március 2008 06:41 |
| Téma eszközök | |
| |