![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי קנה חוטית cctv מצלמות אינפרא אדום, כי אני רוצה להתאים קן ציפור Box. הסיבה קניתי חוטית, משום שהוא מופעל בתוך מ, אז אני לא צריך לרוץ נפרד החשמל כדי nestbox, כפי הייתי עם אלחוטי, יש לי חילוף PCI משבצת PC שלי, ואני רוצה להזרים מ את המצלמה, אז אני יכול לצפות את הפעולה. ההתקנה קניתי חדש ב-Ebay מ £ 20 הוא דל Inc .. איסוף התקן 1 / 3 חיישן וידאו מערכת: PAL / NTSC תוקף פיקסלים: PAL 628 * 582 / 510 * 492 NTSC התמונה לאזור: 5.78 * 4.19 PAL / NTSC: 4.69 * 3.45 אופקי Definition: קו 380 סרוק תדר: 50HZ PAL / NTSC 60HZ מינימום תאורה: 0LUX רגישות: +18 DB-AGL ON-OFF המרה אוטומטית על שעות היום או הלילה שעות היום (צבע) / מך האדום לילה (B / W) Power supply: 12V DC 500mA (כלול)
מישהו עזרה בבקשה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא כל כך מנוסה עם הדברים האלה, אבל אני חושב שאתה צריך כרטיס PCI DVR.
ראה> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html בהתאם החיבור בא מן CCTV יש כמה סוגים שונים. הקלה אני מניחה יהיה להשיג DVR PCI card אשר מקבלת את אריאל סוג plugs אז קח CCTV המצלמות העושות שימוש מסוג זה גם. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| תודה גם לך סוג התרומה, זה ממש עוזר. :) החשבון שלך שודרג כדי לשקף את נדיבות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה | מריאן ז | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 21st נובמבר 2008 07:49 |
| הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? | Ashley S | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21st נובמבר 2008 01:01 |
| בעיות בחיבור שלי מצלמה Sony Cyber shot | פרטי Baldrick | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 31 אוקטובר 2008 08:54 |
| מצלמה משחק למעלה | Help1inghand | Digital Imaging & מדפסות | 7 | 11th אוקטובר 2008 06:20 |
| חיבור המצלמה | lunesdale | Digital Imaging & מדפסות | 7 | -10 מרץ 2008 06:41 |
| שרשרת כלים | |
| |