![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš nusipirkau infraraudonųjų laidinio Vaizdo kameros, kad aš norėčiau, kad tilptų Bird Nest langelis. Todėl aš nusipirkau laidinis, yra todėl, kad ji yra varoma vidaus, todėl aš neturiu skaičiuoti atskiras elektros energijos tiekimo nestbox, kaip aš su wireless, turiu atsarginių PCI mano PC, ir aš noriu srautas kamera, todėl galiu stebėti veiksmus. Setup aš nusipirkau iš ebay Nauji £ 20 inc Del yra .. Pikapas prietaisas 1 / 3 vaizdo jutiklis Sistema: PAL / NTSC Galiojimas Pixel: 628 * 582 PAL / NTSC 510 * 492 Nuotrauka plotas: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Horizontalioji apibrėžimas: 380 linija Scan Frequency: PAL 50HZ / NTSC 60HZ Minimalus apšvietimas: 0LUX Jautris: +18 DB-AGL ON-OFF Automatinis konvertavimo Dienos ar nakties Daytime (color) / Infra-Red Night (B / W) Power Supply: 12V DC 500mA (imtinai)
anybody help please |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm not that patyrę šios medžiagos, tačiau manau, kad jums reikia DVR PCI Card.
Žr> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html Priklausomai nuo ryšio iš CCTV yra keletas rūšių. Lengviausias Manau būtų gauti DVR PCI Card, kad sutinka Arielis tipo kištukai tada gauti vaizdo stebėjimo kameras, kurios naudoja šio tipo pat. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ačiū taip pat už jus natūra donorystės, ji tikrai padeda. :) Jūsų paskyra buvo atnaujintas, kad atspindėtų jūsų dosnumu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra skaitmeninis fotoaparatas? Gaunu naują skaitmeninį fotoaparatą | Marian P | Digital Imaging & Printers | 2 | Lapkritis 21, 2008 07:49 |
| Geriausi skaitmeninį fotoaparatą pirkti? | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | Lapkritis 21, 2008 01:01 |
| Klaida jungiantis mano Sony Cyber shot | Asmeninis Baldrick | Digital Imaging & Printers | 8 | 31 spalis 2008 08:54 |
| Fotoaparatas grojami sie | Help1inghand | Digital Imaging & Printers | 7 | 11 spalis 2008 06:20 |
| Jungiamieji kameros | lunesdale | Digital Imaging & Printers | 7 | Kovas 10, 2008 06:41 |
| Temos įrankiai | |
| |