![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Mam kupił podczerwieni Wired cctv kamery, które chciałbym umieścić w Bird Nest Box. Powodem Kupiłem wired, ponieważ jest ona zasilana z pomieszczeniu, więc nie mam do uruchamiania oddzielnego zasilania nestbox, jak będę z bezprzewodowych, mam wolny slot PCI, w moim komputerze, i chcę, aby strumień aparat fotograficzny, więc mogę obserwować działania. Setup Kupiłem od Ebay Nowości £ 20 inc Del jest .. Pickup urządzenie 1 / 3 czujnik wideo System: PAL / NTSC Ważność pikseli: 628 * 582 PAL / NTSC 510 * 492 Zdjęcie obszaru: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Horyzontalne definicji: 380 linii Skanowanie częstotliwości: 50Hz PAL / NTSC 60Hz Minimalne oświetlenie: 0LUX Czułość: +18 DB-AGL ON-OFF Automatyczna konwersja na Daytime lub nocy Daytime (kolor) / Infra-Red Night (B / W) Zasilanie: 12V DC 500mA (w zestawie)
anybody help please |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie jestem doświadczony, że z tych rzeczy, ale myślę, że potrzebujesz DVR PCI Card.
Zobacz> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html W zależności od połączenia pochodzących z CCTV istnieje kilka różnych rodzajów. Najprostsza Chyba byłoby uzyskać DVR PCI Card, że akceptuje Ariel typu zapłonowe następnie uzyskać kamer CCTV, które korzystają z tego typu również. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Podziękowania także dla Ciebie rodzaju darowizny, to naprawdę pomaga. :) Twoje konto zostało uaktualnione w celu odzwierciedlenia Twojej hojności. |
![]() |
|
| Zakładki |