![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Eu am cumparat un fir infraroşu CCTV aparat de fotografiat, pe care aş dori să se potrivească într-un Bird Nest Box. Motivul pentru care am cumparat cu fir, este pentru că este alimentat de la interior, asa ca nu am pentru a rula separat de alimentare pentru a nestbox, cum aş cu radio, am un slot PCI liber în bucăţi, şi vreau să-stream de la aparatul de fotografiat, ca sa ma pot uita la acţiune. I-am cumpărat de configurare de la Ebay Nou de la £ 20 inc Del este .. Comanda dispozitiv de 1 / 3 video senzor Sistem: PAL / NTSC Validity Pixel: 628 * 582 PAL / NTSC 510 * 492 Picture zona: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Definiţie orizontală: 380 linii Scanare frecvenţă: 50Hz PAL / NTSC 60Hz Minime de iluminare: 0LUX Sensibilitate: 18 DB-AGL ON-OFF Conversia automată pe timp de zi sau de noapte Zi (color) / infra-rosu Noaptea (B / W) Alimentare: 12V DC 500mA (inclus)
ajuta pe cineva, vă rugăm să |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt ca experienta cu chestia asta, dar cred ca ai nevoie de un DVR PCI Card.
Vezi> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html În funcţie de conexiunea care provine de la CCTV există un număr de diferite tipuri. Cred ca mai simplu ar fi de a obţine un DVR PCI că acceptă Ariel tip prize apoi te CCTV camere video care folosesc acest tip de asemenea. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc, de asemenea, pentru ce fel de donare, acesta ajută cu adevărat. :) Contul dvs. a fost actualizat pentru a reflecta dvs. generozitate. |
![]() |
|
| Marcaje |