![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Jsem koupil infračervené wired CCTV kamery, ktoré by som rád, aby sa zmestili do Bird Nest Box. Dôvodom Koupil jsem wired je, pretože je napájaný z vnútri, takže si nemusíte spúšťať samostatné napájanie nestbox, ako by som s bezdrôtovým, mám náhradné PCI slotu v počítači, a chcem, aby prúd z fotoaparát, takže môžem sledovať akcie. V nastavení jsem koupil z Ebay Nový na 20 libier vr Del je .. Snímacie zariadenie 1 / 3 video senzora Systém: PAL / NTSC Platnosť pixel: 628 * 582 PAL / NTSC 510 * 492 Obrazová plocha: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4.69 * 3.45 Horizontálne vymedzenie: 380 riadok Scan frekvencia: 50 Hz PAL / NTSC 60Hz Minimálne osvetlenie: 0LUX Citlivosť: +18 DB-AGL ON-OFF Automatický prepočet na dennú alebo nočnú Daytime (farba) / Infra-Red Night (B / W) Napájanie: 12V DC 500mA (súčasťou dodávky)
pomozte niekto prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem skúsený, že sa tyhle veci, ale myslím, že budete potrebovať DVR PCI karta.
Pozri> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html V závislosti od spojenia prichádzajúce z CCTV existuje niekoľko rôznych typov. Myslím, že najľahšie by bolo získať DVR PCI karta, ktorá prijíma Ariel typ zástrčky potom dostanete CCTV kamery, ktoré používajú tento typ tiež. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ďakujeme aj za vás druhu darcovstvo, že naozaj pomáha. :) Váš účet bol aktualizovaný, aby odrážal vašu veľkorysosť. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Problémy s pripojením môjho Sony Cyber záber kamery | Súkromné bandelír | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 8 | 31. októbra 2008 08:54 |
| Fotoaparát Prehrávanie Hore | Help1inghand | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 11. októbra 2008 06:20 |
| Pripojenie fotoaparátu | lunesdale | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 10. marca 2008 06:41 |
| Thread Tools | |
| |