![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам купио инфрацрвени ожичен ЦЦТВ камере, које бих желео стати у Птица гнездо Бокс. Разлог сам купио ожичен је јер је из поуеред затвореном простору, тако да не морам изводити одвојене напајање на нестбокс, како бих са радио, имам резервни ПЦИ слот у мој пц, и желим ток из камере, тако да можете гледати у акцију. Сетуп сам купио од ебаы Ново на £ 20 инц Дел је .. Грамофонске уређај 1 / 3 видео сензор Систем: ПАЛ / НТСЦ Ваљаност пиксел: 628 * 582 ПАЛ / НТСЦ 510 * 492 Пицтуре површина: 5,78 * 4,19 ПАЛ / НТСЦ: 4,69 * 3,45 Хоризонтална дефиниција: 380 линија Скенирања фреквенција: 50Хз ПАЛ / НТСЦ 60ХЗ Минимална расвјете: 0ЛУКС Осетљивост: 18 ДБ-АГЛ ОН-ОФФ Аутоматска конверзија о дану или ноћи Дану (боја) / Инфра-Црвени Ноћ (Б / У) Напајање: 12В ДЦ 500мА (укључен)
било ко помоћ угодити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не да са том ствари искусне али мислим да вам је потребна ПЦИ ДВР картица.
Види> хттп://ууу.сцтлтд.цо.ук/ацаталог/ГеовисионПЦДВР.хтмл Зависно о вези долазе из ЦЦТВ постоји неколико различитих врста. Најлакши мислим да би се добили ДВР ПЦИ картицу која прихвата Ариел тип утикачи онда добити ЦЦТВ камерама које користе ту врсту такође. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Хвала и за коју врсту донацију, то стварно помаже. :) Ваш налог је надоградити на одражавају Вашу великодушност. |