![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben Bir Kuş yuvası Kasası sığmaktadır istiyorsunuz bir kızılötesi kablolu CCTV kamera almış. Çünkü kapalı gelen powered Ben de kablosuz, benim PC yedek bir PCI yuvası ile ben kablolu aldım nedeni, yani nestbox için ayrı bir güç kaynağı çalıştırmak için yoksa, ve akışı için istiyorum Kamera, bu nedenle eylem izleyebilirsiniz. Ben Ebay Yeni gelen £ 20 Inc Del satın Kurulum .. olduğunu Pickup cihazın 1 / 3 görüntü algılayıcı Sistemi: PAL / NTSC Geçerlilik piksel: PAL 628 * 582 / NTSC 510 * 492 Resim alanı: 5,78 * 4,19 PAL / NTSC: 4,69 * 3,45 Yatay tanımı: 380 satır Tarama Frekansı: 50Hz PAL / NTSC 60HZ Minimum aydınlatma: 0LUX Hassasiyet: 18 DB-AGL ON-OFF Gündüz veya gece Otomatik dönüşüm Gündüz (renkli) / kızıl-ötesi Gece (B / W) Güç Kaynağı: 12V DC 500mA (dahil)
herkes lütfen yardım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu malzeme ile uzman değilim ama sana bir PCI DVR Kart ihtiyacım var.
Bakın> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html Bağlantı için CCTV gelen orada birkaç farklı tipi vardır bağlı. Kolay bir DVR PCI Kart bu Ariel türü kabul almak olacak sonra kullanın türü de CCTV kamera elde fişlerini tahmin. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ayrıca teşekkür ederiz türlü bağış, gerçekten yardımcı olur. :) Hesabınız cömertlik yansıtacak şekilde yükseltilmiş oldu. |