![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я купив інфрачервоні камери відеоспостереження провідні, що я хотів би щоб вона розмістилася в пташине гніздо Box. Причина провідний я купила, тому що він живиться від приміщення, і тому мені немає необхідності запускати окремий джерело живлення для nestbox, як я б з бездротовим, у мене є запасний слоти PCI в комп'ютері, і я хочу, щоб потік камеру, щоб я міг спостерігати за дією. Налаштування я купив у Ebay Нове на £ 20 вкл ділі це .. Пікап пристрій 1 / 3 Video датчик Системи: PAL / NTSC Дійсність пикселей: PAL 628 * 582 / NTSC 510 * 492 Площа зображення: PAL 5.78 * 4.19 / NTSC: 4.69 * 3.45 Горизонтальна визначення: лінія 380 Частота сканування: PAL 50Hz / NTSC 60Hz Мінімальна освітленість: 0Lux Чутливість: 18 DB-AGL ON-OFF Автоматичний перехід на вдень або вночі Денний час (колір) / Infra-Red Night (B / W) Електроживлення: 12V DC 500mA (в комплекті)
хто-небудь допомогти, будь ласка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не досвідченим, що з цієї речі, але я думаю, що вам PCI DVR Card.
Переглянути> http://www.sctltd.co.uk/acatalog/GeovisionPCDVR.html Залежно від зв'язку з майбутньою відеоспостереження Існує кілька різних типів. Найпростіший я думаю, було б отримати DVR PCI Card, яка приймає типу Аріель запалювання а потім отримати камер відеоспостереження, які використовують цей тип також. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо також для Вас роду пожертвування, це дійсно допомагає. :) Ваш обліковий запис був оновлений, щоб відобразити вашу щедрість. |