![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im опитва да се свърже каза принтер с моя компютър на Dell и всеки път, когато тя се появи на съветника този съобщение за грешка получавам IV unpluged го и го pluged назад във и деинсталира и reinsatlled на водача от помощ wud бъде приета glady (нейните свързани чрез USB ако това помага по никакъв начин) Дейл Barraclough PS Знам Im един cheepsake използвайки безплатен принтер, но които могат да превърнат определяне на freebie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ние трябва да знаем коя версия на Windows, която използвате. :)
| |||
| |||
| О му едно XP (Знаех, че е забравил нещо) |
|
| |||
| |||
| Разбра ли всички съобщения за грешка на всички от инсталирането на драйвера? Ако е така, какво точно се казва? |
|
| |||
| |||
| "Имаше проблем при инсталирането на тази hardwear Dell фото принтер 720 Възникна грешка по време на инсталацията на това устройство определения принтирай moniter е неизвестен " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, не инсталацията softwrae идват с принтера или сте го изтеглили от мрежата? Да не сте абсолютно сигурни в принтера е Dell фото принтер 720? (Знам, че това е глупав въпрос, но тя да се плаща 100% сигурен) Има ли Readme с инсталационния софтуер? Дали тя посочва, че принтерът трябва да бъде свързан преди инсталацията или след това? Съжалявам за всички въпроси, но трябва да отида в главната причина за проблема си. :) |
|
| |||
| |||
| IV tryed както и да съм и не Nope Readme (освен ако не е в броя на licencing глупости) |
|
| |||
| |||
| Добре, може и трябва да направите нова инсталирате, за да получи тя да работи. Да погледнем в Windows \ INF и да видите дали можете да намерите всякаква информация, което изглежда да е шофьор и го изтриете и опитайте да инсталирате отново. |
|
| |||
| |||
| Съставено че allready LOL |