![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im snaží připojit tiskárnu řekl na mou dell PC, a pokaždé, když se objeví na průvodce to je chybové hlášení i dostat iv unpluged a pluged ji zpět a odinstalována a reinsatlled řidič pomoci WÜD být přijata glady (připojené přes usb-li, že pomáhá v žádném případě) Dale Barraclough PS Já vím im jeden cheepsake pomocí svobodného tiskárnu, ale kdo může obrátit stanoví pozornost |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíme vědět, jakou verzi systému Windows, který používáte. :)
| |||
| |||
| ach je to xp (věděl jsem něco zapomněl) |
|
| |||
| |||
| Dostáváte jakékoliv chybové hlášky na vše z instalace řidiče? Pokud ano, co přesně to říct? |
|
| |||
| |||
| "Došlo k problému při instalaci tohoto hardwear foto tiskárny Dell 720 Došlo k chybě při instalaci tohoto zařízení zadaného tisku moniter je neznámý " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, že instalace softwrae přijít s tiskárnou nebo jste stáhli z čistého? Jste si naprosto jisti, že tiskárna je dell foto tiskárny 720? (Já vím, je to hloupá otázka, ale platí to být 100% jisti) Existuje nějaké readme s instalací softwaru? Neuvádí, že tiskárna musí být připojena před instalací nebo po? Omlouváme se za všechny otázky, ale musíme se dostat do základní příčinou vašeho problému. :) |
|
| |||
| |||
| jak iv tryed a já ano a ne žádný readme (pokud u spočítat licenční svinstvo) |
|
| |||
| |||
| Ok, může i třeba udělat novou instalaci, aby si ji do práce. Nahlédněte do windows \ inf a podívat se, zda můžete najít veškeré informace, které vypadá, že je řidič a odstraňte jej a zkuste instalaci znovu. |
|
| |||
| |||
| udělat, aby allready lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bratr MFC 420CN tiskárny se zobrazí chybová zpráva | dog3074 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 15. červen 2009 13:52 |
| Chyba tiskárny | lolli_pop | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 4. října 2008 03:55 |
| HP Photosmart 1315 Tiskárna chybu | jimbeam | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 18. Září 2008 03:47 |
| Dell D600 chybová zpráva | foss555 | Operační systémy Windows | 2 | 26. července 2008 05:36 |
| Dell vše v jednom tiskárnu A940 | robina80 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 16. duben 2008 01:35 |
| Thread Nástroje | |
| |